spiderman no way home
Film & Serie

Spiderman No Way Home dropt nieuwste trailer

Er is een nieuwe trailer van Spider-Man No Way Home uitgebracht. Zelfs voor de normale maatstaven van Marvel was de aanloop naar de nieuwe film beladen, mede door de meest uiteenlopende geruchten. Dit kwam mede doordat Doc Ock, gespeeld door Alfred Molina, zijn rentree zal maken.

Spiderman No Way Home

Maar Doc Ock is niet de enige die zijn rentree maakt. Ook Willem Dafoe’s Green Goblin lijkt zijn terugkeer te maken in de Marvel film. Veilig om te zeggen dus dat Spiderman No Way Home er één voor in de boeken gaat worden. Ook zal de film in veel opzichten anders zijn dan zijn voorgangers.

Dat nieuws bevestigde Tom Holland in een interview met Total Film: “Waar mensen echt verbaasd over zullen zijn, is dat het geen ‘feel good’ film wordt. Het is donker en triest, en het zal echt van invloed zijn op de aankomende films. Je zult personages waar je van houdt dingen zien doormaken die je nooit zou willen dat ze zouden doormaken.

spiderman no way home

Geruchtenmolen

Het is begrijpelijk dat Tom Holland zijn mond houdt over het weggeven van mogelijke details over het plot. Zijn opmerkingen verwijzen echter wel naar het startpunt van de film. De nasleep van het moment waarop Mysterio ervoor zorgt dat de geheime identiteit van Spiderman bekend wordt.

In een wanhopige poging bezoekt Peter Parker in Dr. Strange, en smeekt hem om een spreuk uit te spreken die de wereld zijn geheime identiteit zal doen vergeten – een beslissing die ernstige gevolgen lijkt te hebben. Spider-Man No Way Home zal op 17 december wereldwijd in alle bioscopen te zien zijn. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.