Spider-Man 4 Tobey Maguire
Film & Serie

Gaat nieuwe Spider-Man 4 film met Tobey Maguire er dan écht komen?

Voor iedereen die opgegroeid is rond de beginjaren van dit millennium zal Tobey Maguire altijd de originele Spider-man zijn, en blijven. Maar raad eens? Alle marvel-fans mogen zich (misschien) klaarmaken op een nieuwe Spider-Man 4 film met de altijd vriendelijke buurt superheld Tobey Maguire.

Nieuwe Spider-Man 4 film met Tobey Maguire?

Regisseur Sam Raimi heeft namelijk onthuld dat hij open staat voor reünie met Mcguire. Dit deed hij tijdens een promotietour van zijn nieuwste film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Zo zei hij tegen Moviefone dat alles ‘mogelijk’ is nu hij heeft mogen experimenteren met het concept van parallelle universums.

Hij zei hierover: “Nou, ik dacht niet dat het mogelijk was, maar nadat ik weer in de multiversum was gesprongen, realiseerde ik me dat, net als Doctor Strange dat doet, alles nu mogelijk is. Dus ik sta er volledig voor open.” Je kan je voorstellen dat fans op Twitter helemaal gek werden.

Spider-Man No Way Home

De fantasieën over Maguire als Spider-Man komen natuurlijk niet uit de lucht vallen. Tobey Maguire hernam onlangs de rol in Spider-Man: No Way Home uit 2021 en voegde zich bij Andrew Garfield en Tom Holland. Spider-Man: No Way Home was niet alleen commercieel gezien een grote hit, maar werd ook goed ontvangen bij alle fans.

Als we kijken naar de oneindig veel verhaallijn mogelijkheden voor het multiversum en de inkomsten van de film, is het geen wonder dat Raimi openstaat voor een terugkeer. Zeker als we bekijken dat de film in totaal zo’n € 1.8 miljard heeft opgeleverd. Massa is kassa, zullen we maar zeggen.

Marvel Cinematic Universe

Ook in 2022 mogen we weer uitkijken naar een heleboel nieuwe Marvel Cinematic Universe films en series. Of het nou op een streamingdienst als Disney+ is of in de bioscopen, MCU titels zijn en blijven altijd één van de dingen waar wij het meeste naar uitkijken.

Meer lezen op het gebied van films en series? Lees dan ook eens één van de onderstaande artikelen: