Women

Dit zijn de mooiste spelersvrouwen van Feyenoord

mooiste spelersvrouwen feyenoord

Het zal niemand ontgaan zijn dat Feyenoord de landstitel naar binnen heeft weten te trappen, en daar zijn ze uiteraard maar wat trots op. De Rotterdamse voetbalclub mag zich de beste van Nederland noemen, en daar hebben de spelers keihard voor moeten knokken. Gelukkig kunnen ze nu tevreden naast hun knappe spelersvrouwen liggen, die zonder twijfel ook trots zijn op de prestaties van hun mannen.

Spelersvrouwen van Feyenoord

Profvoetballers en mooie vrouwen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De meeste spelers weten ook buiten het veld te scoren, want ze weten zonder moeite de mooiste modellen aan de haak te slaan. We zagen al eerder een aantal beeldschone dames voorbijkomen toen de 5 mooiste voetbalvrouwen de revue passeerden, maar niemand kan genoeg krijgen van zoveel schoonheid.

De spelers van Feyenoord zijn niet alleen grootverdieners op financieel gebied, maar ook in de liefde weten ze goed te scoren. De onderstaande dames zijn stuk voor stuk prachtige vrouwen die het hardste juichen op de tribune. Ze kunnen zelf ook op een hoop aandacht rekenen, want voor deze spelersvrouwen rennen de voetballers van de Rotterdamse club net even iets harder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dayenne Huipen (@dayennehuipen)

1. Dayenne Huipen (Justin Bijlow)

Dayenne Huipen staat al jaren in de FHM500, en niet zonder reden. Deze 25-jarige brunette werkt als (hoe kan het ook anders) model, en studeert Styling en vormgeving aan de Artemis Academie in Amsterdam. Dayenne was in het geval van Justin een schot voor open doel, want ze viel als een blok voor hem.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dayenne Huipen (@dayennehuipen)

2. Fer Serrano (Santiago Giménez)

De knappe Fer Serrano is in Mexico een beroemdheid die niet normaal over straat kan. Deze brunette was jarenlang een uitermate populaire actrice en presentatrice, en ze is nog steeds erg geliefd in het land. De twee hebben sinds 2020 een relatie. Fer Serrano heeft haar carrière voor Santiago opgegeven, en woont momenteel samen met hem in Rotterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door fer serrano (@ferserranoc)

3. Tess Sarah (Danilo Pereira da Silva)

Danilo weet hoe hij moet scoren als de spits van Feyenoord, maar hij gaat helemaal door het vuur voor de knappe Tess Sarah. De twee laten er duidelijk geen gras over groeien, en stappen volgend jaar in het huwelijksbootje. Ze zal er zonder twijfel prachtig uitzien in haar trouwjurk. Zij past prima in dit rijtje met de mooiste spelersvrouwen van Feyenoord.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @_tesssarah

4. Kristyna Pliskova (David Hancko)

David Hancko weet hoe hij een balletje moet trappen, maar de vriendin van de profvoetballer weet ook hoe ze om moet gaan met ballen. Kristyna Pliskova is namelijk een Tsjechische tennisster die in haar loopbaan twee WTA-toernooien wist te winnen, De titel die Serena Williams ook meerdere keren op haar lijstje mocht zetten. Door David Hancko aan de haak te slaan sloeg ze de ultieme matchpoint, de twee hebben inmiddels ook een kind samen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kristyna Pliskova (@kristynapliskova)

5. Noor Omrani (Marcus Pedersen)

Noor Omrani is een Nederlandse tophockeyster. Ze speelt onder andere voor Jong Oranje, en is al enige tijd erg gelukkig met de getalenteerde Feyenoord-speler. De twee topsporters leerden elkaar kennen na een voetbalwedstrijd, waarin Pedersen de sterren van de hemel speelde. Het was niemand minder dan Frank de Boer die Noor Omrani en Marcus Pedersen aan elkaar voorstelde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOOR OMRANI (@nooromrani)

6. Shelly Regev Marciano (Offir Marciano)

De uiterst aantrekkelijke Shelly Regev Marciano is de Israëlische vrouw van de eveneens Israëlische doelman van Feyenoord Offir Marciano. De keeper speelt tot nu toe nog een kleine rol binnen het Rotterdamse team, maar buiten het stadion mag hij zeker niet klagen. Offir en Shelly zijn sinds 2016 getrouwd en hebben samen twee kinderen. Leuk detail: voordat Shelly modellenwerk ging doen, diende ze in het Israëlische leger.