speeltjes en nieuwe standjes
Life

Speeltjes en nieuwe standjes proberen: zo doe je het

Niets is lekkerder dan variatie tijdens de seks. Wat doe je als het allemaal begint in te zakken? Precies, iets nieuws uitproberen. En omdat alles bij een gedachte begint, denken we met jullie mee. Van oversized zuignapdildo’s tot seks voor acrobaten, wij zijn van alle markten thuis. Dus lees snel verder, want in dit artikel lees je tips over speeltjes en nieuwe standjes, en een combinatie van beide.

Met gevarieerde seks open je spannende deuren

Laten we beginnen met een open-mind. Als je het graag bij het bekende houdt dan zal je nooit weten hoe het is om iets nieuws te proberen. Darten met een zuignapdildo, naakt Mario Kart spelen, of erotisch verstoppertje spelen klinkt een stuk leuker dan een potje klaverjassen met een jas aan. Wees dus open-minded en bespreek de gekste ideeën met je partner, want er mag best worden gelachen. Seks is leuk.

Als jullie het eens zijn over de standjes en de speeltjes dan kan het spel beginnen. Welke standjes gaan het worden? Als jullie al wat hebben geoefend dan zijn de beste standjes die je nog niet kende op jullie naakte lichamen geschreven. Het is in ieder geval de bedoeling dat jullie je seksleven binnen no-time kunnen verbeteren. Dus gooi die zuignapdildo tegen een deur en probeer hem dan te gebruiken, doe eens gek.

speeltjes deuce bigalow

Speeltjes en nieuwe standjes vervelen nooit

Er zijn honderden verschillende speeltjes verkrijgbaar, en net zoveel standjes die jullie uit kunnen voeren. In de beste standjes volgens mannen staat standje 69 vermeld. Waarom zou je daar geen klassieke Tarzan bij gebruiken? Of wat dacht je van standje Rotated Women, dat beschreven staat in de beste standjes voor gevorderden? Pak daar een stimulator voor haar clitoris bij en ze kreunt Latijns in acht verschillende dialecten.

Als het een one-night-stand is dan is het even aftasten. Maar als ze net zo’n dirty-mind als jou heeft dan is het ijs al snel gesmolten en kun je het uit haar navel drinken. Als je ijzersterke tips voor een goede eerste indruk nodig hebt dan ben je bij ons aan het goede adres. Voor elke andere tip ook overigen. Kortom; varieer en penetreer, dat is het motto. Een naakte lijfspreuk die nog jaren in jullie seksleven door mag galmen.

speeltjes en standjes