Life

Dit zijn de 11 meest spannende plekken om het eens te doen

spannendste plekken

Als jullie op seksueel gebied alle hoeken en gaten van het huis al hebben gezien, dan is het een leuke volgende stap om de eettafel of het aanrecht te verruilen voor een plek buitenshuis. Maar wat zijn nou leuke en spannende plekken om ‘het’ te doen? Wij hebben de zware taak op ons genomen om dit uit te zoeken, en hebben uiteraard puur vanuit wetenschappelijk oogpunt de spannendste plekken voor jullie opgezocht.

Uitdagende plekken om die standjes eens te proberen

Jullie kunnen er uiteraard voor kiezen om erotisch uit te gaan, en een parenclub of een andere gelegenheid uit te kiezen. Maar wat als je daar niet op zit te wachten? De wereld is groot, en er zijn genoeg plekken waar jullie even van bil kunnen gaan zonder dat iemand het doorheeft. We gaan er vanuit dat jullie de beste standjes voor gevorderden al hebben uitgevoerd, dus met enige lenigheid zit het wel goed.

We hebben de beste standjes voor op de camping ook al behandeld, dus we zullen geen tent of caravan in dit rijtje zetten. Jullie willen het spannender, uitdagender, en net niet worden betrapt terwijl de kans er wel in zit. Gelukkig hebben jullie ons om jullie daarbij te helpen. We hebben de 11 spannendste plekken om het te doen hieronder op een rijtje gezet.

spannendste plekken garage

1. In de bibliotheek

Zoek een lekker plekje achter de boekenkasten van de plaatselijke bibliotheek en ga er tekeer totdat jullie het alfabet vergeten. Maar! Doe het wel in alle stilte, want dat hoort nu eenmaal in een bibliotheek. Nodig anders die leuke bibliothecaresse uit voor een spannende trio.

2. In een lift

Het is raadzaam om hiervoor een dichte lift te gebruiken in plaats van zo’n glazen hijskooi dat je in winkelcentra ziet. Druk op de stopknop en help elkaar naar een absoluut hoogtepunt. Tip: een lift met een spiegel werkt sfeerverhogend.

3. In het zwembad

Je kunt ervoor kiezen om in het zwembad seksueel actief te zijn, dan is het makkelijk om daar een bubbelbad voor uit te kiezen. Jullie kunnen ook een golfslagbad proberen, en fantaseren dat jullie op volle zee een nummertje maken.

spannendste plekken zwembad

4. In een kleedhokje

We blijven even in het zwembad, maar dan in de kleedruimtes. Een kleedhokje is ideaal om even spannend van bil te gaan. Een pashokje in een kledingzaak proppen we dan ook maar even in dit nummertje. Wees creatief, en gebruik de tip uit nummer 2.

5. In het stadspark

In deze tijd van het jaar klinkt een seksueel avontuurtje in een stadspark onlogisch, maar niets is minder waar. Zoek een leuke afgelegen boom of struik uit, en maak gebruik van de tips die we behandelden tijdens de het artikel over standjes tijdens de koude dagen.

6. In het reuzenrad

Als jullie beiden van de kermis houden dan is het leuk om het op seksueel gebied wat hogerop te zoeken. Seks in het reuzenrad geeft een extra dimensie aan de daad van de liefde, en komen jullie het snelste in hogere sferen.

7. In het spookhuis

We blijven even op de kermis, want de duisternis in het spookhuis is perfect. Jullie kunnen schreeuwen wat jullie willen, want dat valt toch niet op. Zoek een lekker plekje achter een plastic graf uit, en pas erop dat de dame in kwestie niet op de verkeerde zombie gaat zitten.

spannendste plekken spookhuis

8. In een museum

Als jullie in een museum openbaar gaan rampestampen dan zullen bezoekers zonder twijfel denken dat het om beeldende kunst gaat. Smeer elkaar eerst in met verf, dan zal het nog minder opvallen.

9. In een parkeergarage

In een parkeergarage is altijd wel een hoekje te vinden waar jullie elkaar ongezien de lichamelijke liefde kunnen verklaren. Als dat niet spannend genoeg is dan doen jullie het simpelweg voor de kaartjesautomaat, dat levert als jullie geluk hebben ook nog wat kleingeld op.

10. Op de werkvloer

In dit geval is het handig als jullie collega’s zijn, maar dat hoeft niet. Let er wel op dat het een beetje afhangt van het beroep wat je hebt. Het is makkelijker om in een magazijn te flikflooien dan in een asiel voor vechthonden.

11. In een fotohokje

Moeten we echt uitleggen waarom deze plek meer dan geschikt is? Gooi een paar euro in het apparaat en laat de natuur zijn gang gaan. Pas er wel op dat jullie de foto’s niet verwisselen bij een eventuele aanvraag voor een officieel document in het stadhuis. Deze ervaring staat bij velen op nummer 1 of in ieder geval in de top 3. Succes en geniet van de mooie plaatjes!

spannende plekken fotohokje