Life

7 spannende date ideeën om te doen met Valentijnsdag

spannende date ideeen valentijnsdag

Valentijnsdag is de dag waarop je elkaar extra de liefde verklaart. Sommigen doen dit met een cadeau, anderen met een bezoek aan een restaurant, maar er zijn ook mensen die de hele dag uitpakken. We hebben het eerder gehad over het kopen van de beste lingerie voor je vriendin, maar we pakken het dit keer nog spannender aan. Koop maar vast wat ijsblokjes, want de onderstaande dates staan bol van liefdesvuur en hoogtepunten.

Dates met Valentijnsdag

Je kunt ervoor kiezen om je vriendin een Easytoys-lovebox te geven, maar die kunnen jullie ook bewaren voor na een spannende date. We gaan er voor het gemak maar even vanuit dat jullie elk restaurant in de stad al hebben gehad, dus een etentje zal op Valentijnsdag maar weinig spanning bieden. De onderstaande tips kunnen jullie overigens ook gebruiken om je relatie spannend te houden.

We hebben onlangs ook 5 dingen genoemd die je zeker niet moet doen tijdens Valentijnsdag, dus als je die tips eerst even leest dan kan er nog maar weinig fout gaan. We hebben hieronder 7 suggesties geplaatst die het liefdesvuur en de adrenaline in jullie lichaam aan zullen jagen, want dat is de bedoeling van een spannende date. We beginnen met een date waar liefde en lust elkaar prima in stand houden.

Spannende ideeën Valentijnsdag

1. Bezoek een parenclub

Dat is een keer wat anders dan een strandwandeling en een kop chocolademelk met slagroom. Op de dag van de liefde is een parenclub bij uitstek de plek om de liefde te vieren. Deze spannende gelegenheid zullen jullie niet snel meer vergeten. Let op! Als je haar wil verrassen dan is dit idee iets te gewaagd. ‘Doe je blinddoek maar af schat’, kan ook heel andere gevolgen hebben. Deze tip moeten jullie dus samen bespreken.

2. Ga bungeejumpen

Deze date is een stuk spannender dan een wandeling in het park. Spring samen met een elastiek om jullie happy socks naar beneden, en omarm elkaar in een liefdevolle verstrengeling als jullie de sprong hebben overleefd. Er zijn professionele bedrijven die dit aanbieden, dus probeer het niet met een zelfgemaakt touw vanaf het dak van je huis.

valentijnsdag bungee jumpen

3. Bezoek een martelmuseum

De dag van de liefde hoeft in jullie geval niet met rozenblaadjes en gevulde bonbons te worden gevierd. Neen! Jullie pakken het een stukje duisterder aan door een martelmuseum te bezoeken. Misschien verkopen ze er wel wat werktuig waarmee jullie in de slaapkamer uit de voeten kunnen. Vergeet dan vooral onze tips over standjes niet.

4. Doe een potje strippoker

We begrijpen wel dat jullie het liefste de kleren van elkaars lijf scheuren op Valentijnsdag, maar de spanning opbouwen tijdens een potje strippoker is ook leuk, en origineel. Jullie hoeven er de deur niet voor uit, al kan dit ook gedaan worden op de op de locatie van nummer 1 in dit lijstje. Kunnen jullie niet pokeren? Doe dan een uitdagend potje strip-Mens erger je niet.

valentijnsdag strippoker

5. Ga bodypainten

Bodypaint is ook spannend, en origineel om te doen op de dag van de liefde. Het is dan niet de bedoeling dat jullie een pot latex-verf over elkaar heen gooien, maar een kunstwerk maken op het lichaam van je liefdespartner. Gebruik hierbij wel verf op waterbasis, anders staat het er bij de volgende Valentijnsdag nog op.

6. Maak een helikoptervlucht

Een helikoptervlucht is een spannende en originele manier om een hoogtepunt te krijgen. Zoek een stralende dag uit, waarop jullie uitzicht hebben op alle locaties waar jullie als stel zijn geweest (of nog naartoe willen). Als jullie weer met beide voeten op de grond staan dan kunnen jullie altijd nog naar een restaurant, kroeg, of andere gelegenheid om te proosten op jullie relatie.

7. Schiet een paar kogels af

Cupido schiet op Valentijnsdag met liefdespijlen, maar jullie kunnen het radicaler aanpakken door het magazijn van een Glock 19 leeg te schieten op een stuk papier. Zorg er wel voor dat jullie eerst lid worden van een schietvereniging, want als jullie dit doen in een supermarkt of op een andere locatie dan consumeren jullie die avond water en brood in plaats van een romantisch diner.

valentijnsdag kogels