two netflix
Film & Serie

Gruwelijke horrorfilm “Two” komt volgende maand naar Netflix

De Spaanse horrorfilm Two (in Spanje bekend als Dos) zal volgende maand verschijnen op Netflix. Geproduceerd door Rodar y Rodar Cine y Televisión, bevindt de film zich in hetzelfde type genre als The Human Centipede. Dat belooft nog wat in december.

Spaanse horrorfilm Two

Deze thriller/horrorfilm draait om twee vreemden die tegelijkertijd wakker worden en erachter komen dat hun buiken aan elkaar zijn gelijmd. Ze kunnen zich niet herinneren hoe ze in de mysterieuze kamer terechtgekomen zijn en worden steeds wantrouwender tegenover elkaar.

Two wordt door productiemaatschappij Variety beschreven als een ‘spannende thriller met een vleugje horror en een vleugje humor.’ Marina Gatell (bekend van Little Ashes) speelt de rol van Sara. Pablo Derqui (Julia’s Eyes) speelt de rol van David. De première van Two was al in juli dit jaar. Ook is de film verschenen op het filmfestival van Malaga.

Film op Netflix

Ben jij ook van plan om Two te gaan bekijken op Netflix vanaf 10 december? Of ben je misschien nog opzoek naar inspiratie op het gebied van horrorfilms? Dan zijn deze griezelige Netflix films misschien wel iets voor je.

Maar er is nog meer om naar te kijken op onze favoriete streamingdienst. Zo is Tiger King 2 sinds kort te bekijken. Ook heeft Netflix onlangs de releasedatum van seizoen 4 van Stranger Things bekend gemaakt. Genoeg om naar uit te kijken dus.

Of je kunt één van onze andere lijstjes bekijken: