Film & Serie

South Park krijgt tweede coronaspecial in maart

South Park, South ParQ The Vaccination Special, 2

Goed nieuws: de makers van South Park hebben een tweede special rondom de coronapandemie gemaakt! Vorig jaar kwam er al eerder zo’n special uit. Dat werd uiteindelijk de meest bekeken aflevering van de serie in zeven jaar. In maart wordt de nieuwe special uitgezonden die zich vooral op de vaccinaties tegen het coronavirus richt.

South Park special

South ParQ The Vaccination Special is op 10 maart te zien in de Verenigde Staten op de zender MTV2. Wanneer de aflevering in Nederland wordt uitgezonden, is helaas nog niet bekendgemaakt.

In de special zitten de inwoners van het dorpje te wachten op een vaccin tegen COVID-19. Een militante groep probeert te voorkomen dat de leraar van onder meer Kyle en Stan wordt ingeënt. Hoe zal dit allemaal aflopen?

South Park, South ParQ The Vaccination Special

Wegens groot succes

De nieuwe aflevering duurt een uur en is een vervolg op de special over de coronapandemie die vorig jaar werd uitgezonden. De Amerikaanse serie is al sinds 1997 op televisie. Ook kreeg de serie meerdere Emmy Awards.

De seizoenen van South Park worden normaal gesproken in de herfst uitgezonden, maar vorig jaar verscheen alleen een losse aflevering. Het bleek te moeilijk om een volledig seizoen op afstand te maken.

Bekijk hieronder de lachwekkende trailer van de eerste special: