Women

Sophie Milzink plaats pikante bikini-foto onder de Griekse zon

sophie milzink

We hebben al eerder uitgebreid aandacht besteed aan de beeldschone Sophie Milzink. De Amsterdamse influencer is uitermate populair op social-media, en dat is niet zonder reden, want ze weet haar volgers telkens weer te verrassen. Dit keer trakteerde de brunette haar fans op een verleidelijke bikini-foto terwijl ze op vakantie is in Griekenland.

Amsterdamse parel

Het is niet de eerste keer dat de knappe Sophie haar volgers verrast met een bikini-foto, want ze liet eerder haar vele volgers blozen met een bikini-foto op Instagram. Ze heeft een prachtig lichaam, en dat laat ze graag zien, want we kunnen haar bewonderen terwijl ze bikini’s draagt die speciaal voor haar lijken te zijn gemaakt. Deze aantrekkelijke dame weet wat ze wilt, en daar gaat ze volledig voor.

Ze is namelijk uitermate populair op YouTube en Instagram, en terecht, want ze is een prachtige verschijning. In haar YouTube-video’s reageert ze vaak op vragen van kijkers en heeft ze het over liefde, seks en andere topics, maar ze krijgt ook de lachers op haar hand met hilarische opmerkingen op realityshows. Zo nam ze eerder reality programma Ex on the Beach op de hak, waar we Deborah van Lingen van kennen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Milzink (@sophiemilzink)

Sophie Milzink verrast volgers met bikini-foto

Sophie is zelf ook regelmatig het onderwerp van gesprek want ze heeft een lichaam waar haar volgers graag aandacht aan besteden. Wij begrijpen dat wel, want ze trekt vaak de aandacht met een bijzondere bikini-foto op Instagram. De 25-jarige social-media ster heeft het goed voor elkaar, ze timmert in ieder geval aardig aan de weg als het gaat om haar carrière.

De knappe brunette is momenteel op vakantie in Griekenland en geniet daar van zon, zee, en strand. Ze liet daar de onderstaande foto van haar schieten. Het is duidelijk dat Sophie lekker in de zon heeft liggen bakken, want haar zongebruinde huid steekt mooi af tegen de spierwitte muur waar ze tegen staat te poseren. De Amsterdamse schone weet hoe ze haar Instagram volgers tevreden moet houden, dat is duidelijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Milzink (@sophiemilzink)