Film & Serie

Sons of Sam: Netflix dropt brute trailer van nieuwe docuserie

Sons of Sam, Netflix

Netflix heeft een brute trailer gedeeld voor hun aankomende vierdelige documentaireserie The Sons of Sam: A Descent Into Darkness. De documentaire gaat over de beruchte seriemoordenaar Son of Sam (David Berkowitz), die in de jaren 70 actief was in New York en mogelijk ook betrokken was bij een satanische cult met een link naar de Manson Family. Daarom luidt de hamvraag: werkte Berkowitz eigenlijk wel alleen?

Netflix onthult The Sons of Sam

The Sons of Sam: A Descent Into Darkness is een documentaireserie die binnenkort op Netflix zal verschijnen. Deze docuserie gaat over David Berkowitz en was één van de meest gestoorde seriemoordenaars van de 20ste eeuw. Berkowitz vermoordde namelijk zes New Yorkers in de periode van 1975 tot en met 1977.

Ondertussen schreef de psychopathische seriemoordenaar meerdere brieven aan media en de politie, die hij ondertekende met Son of Sam plus een combinatie van mysterieuze symbolen. De nieuwe true-crime serie is vanaf 5 mei te zien op de populaire streamingdienst.

Son of Sam, Netflix

Werkte Berkowitz eigenlijk wel alleen?

Maar wat als de Son of Sam niet alleen werkte? Die vraag staat centraal in deze documentaire. De zaak zou namelijk een link hebben met de beruchte cult van Charles Manson. Bovendien is de serie gebaseerd op het boek The Ultimate Evil: An investigation into America’s Most Dangerous Satanic Cult.

Het boek richt zich op de theorie dat Berkowitz in sommige gevallen niet zelf de moorden had gepleegd. In de trailer krijgen we alvast een duister beeld van de seriemoordenaar te zien. De docu zal bestaan uit vier delen van ongeveer een uur en is geregisseerd door Joshua Zeman. Bekijk hieronder de brute trailer.