Sommer Ray laat ons graag het resultaat zien van veel squats

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Smaken verschillen en over smaak valt niet te twisten, maar over een ding zijn we het eens: we zijn allemaal dol op mooie billen. Daarom moesten we je voorstellen aan Sommer Ray, want zij heeft in onze ogen de derrière van Instagram.

Sommer is een 21-jarig fitnessmodel met inmiddels meer dan 21 miljoen volgers. Ze reist de hele wereld over en timmert hard aan de weg om wereldberoemd worden. Hoe dat komt? Daar zijn we het allemaal wel over eens. Zij weet zeker hoe je een goede squat doet.

Bekijk hieronder haar mooiste foto’s van haar Instagram pagina. Wij krijgen spontaan zin in een mooie zomer/Sommer. Enjoy!

Manly’s Mooiste #19: Shayna Senior

Een weekend is niet compleet zonder een Manly's Mooiste. De rubriek waarin we bekende en onbekende mooie vrouwen in het zonnetje zetten. Vandaag willen...

Manly’s Mooiste #18: Amber Delil

Sommige vrouwen hebben echt alles. Een van die vrouwen is Amber Delil. Ze kan zingen, presenteren (op zowel tv als radio), heeft humor en...