Sommer Ray
Women

Amerikaanse Sommer Ray viert haar verjaardag met tropische billen-foto

De Amerikaanse Sommer Ray is de definitie van schoonheid. De aantrekkelijke brunette was op 15 september jarig, en dat besloot ze te vieren met een uitdagende billen-foto op Instagram. Sommer mag 25 kaarsjes uitblazen, en daar helpen we haar graag een een handje bij. Ze trakteerde haar miljoenen volgers op een foto waar onze mond van openvalt.

Een uitermate populaire influencer

We hebben al eerder aandacht besteed aan deze beeldschone verschijning toen ze haar volgers bewees dat squats wel degelijk werken. Sommer is wereldwijd beroemd vanwege haar schoonheid, maar het gesprek van de dag is toch regelmatig haar welgevormde derrière. Ze is er ook trots op, daarom deelt ze regelmatig prachtige foto’s waarop haar bilpartij centraal staat.

Sommer Ray weet precies hoe ze haar volgers gek maakt want ze ziet er fantastisch uit. Met haar uitdagende uitstraling en strak afgetrainde lichaam weet ze zonder enige moeite iedere man te betoveren. Ze is regelmatig in de sportschool te vinden, en het resultaat mag er wezen, want ze heeft een droomfiguur dat ze graag voorziet van piepkleine bikini’s. Misschien kunnen zij en Emma Heesters een keertje ruilen van zwemkleding.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sommer Ray (@sommerray)

Sommer Ray plaatst uitdagende billen-foto op Instagram

Sommer heeft haar 26.2 Miljoen volgers getrakteerd op een verleidelijke billen-foto waarop ze op een tropische locatie staat te poseren voor een spiegel. Wij houden wel van een mooie dame op een spiegel-foto, mag ze wat ons betreft een keertje poseren met Kim Feenstra. De uitermate populaire influencer weet met haar looks een hoop geld te verdienen, en dat is niet zo gek, met zoveel aandacht komt het succes vanzelf haar kant op.

We vierden eerder het weekend met de mooiste Insta-bipsen op een rijtje, waar Sommer Ray ook tussen te vinden is. Nu vieren we haar 25ste verjaardag met de prachtige Instagram foto die we onder dit artikel hebben geplaatst. Sommer Ray is jong, knap, en zeer succesvol. Dus we hopen in de toekomst nog veel te mogen zien van deze adembenemende brunette.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sommer Ray (@sommerray)