solos
Film & Serie

Nieuw op Amazon Prime: Solos vanaf 21 mei beschikbaar

Amazon Prime Video komt met een gloednieuwe sciencefictionserie getiteld Solos. De anthologieserie bestaat uit zeven unieke verhalen waarin onderzocht wordt wat het betekent om mens te zijn in het verleden, heden en in de toekomst. Vanaf 21 mei kun je de afleveringen streamen op Amazon Prime Video.

Solos: regelrechte sterrencast

In de eerste, volledige trailer maken we kennis met een achttal personages. Deze personages worden gespeeld door een absurde sterrencast, met daarin onder meer Morgan Freeman (Seven, Invictus), Anne Hathaway (Les Misérables) en Helen Mirren (The Queen). Wat een ongekende sterrencast!

De anthologieserie bestaat uit zeven unieke verhalen, die net zoals Black Mirror de toekomst van de mensheid verkennen, maar dan met een iets positievere insteek. Aan het roer van Solos staat niemand minder dan David Weil (Hunters). Amazon Studios pakt groots uit met de nieuwe serie.

solos

Black Mirror

Dit is niet het eerste project dat het leven van de gewone burger in een futuristisch perspectief plaatst. Een goed voorbeeld is uiteraard de Netflix-reeks Black Mirror, dat de nadelige effecten van de ontwikkelde technologie aan ons presenteert. De lat ligt door Black Mirror in ieder geval hoog.

De sciencefictionserie serie is beschikbaar vanaf 21 mei op Amazon Prime Video. Vanaf dan staan alle zeven afleveringen online. Zo kunnen we ontdekken of de nieuwe serie een goed alternatief wordt van de serie Black Mirror. Hieronder is de eerste trailer te bekijken. Veel kijkplezier alvast!