Crypto Solar Full Cycle ziet verborgen goudmijn in zonnepanelen recycling
Geld & Carrière

Crypto Solar Full Cycle ziet verborgen goudmijn in zonnepanelen recycling

Solar Full Cycle (SFC) is een gloednieuw project in de wereld van cryptocurrency. Dit nieuwste initiatief is gericht op een industrie die in de aankomende jaren explosief zal gaan groeien, namelijk het recyclen van zonnepanelen. In dit artikel vertellen we je meer over dit baanbrekende project.

Cryptocurrency Solar Full Cycle

Solar Full Cycle is een nieuwe token wat speciaal gericht is op investeerders en particulieren uit de snelgroeiende zonne-energie industrie. Momenteel is de wereld bezig aan een inhaalslag op het gebied van de productie van zonnepanelen. Wereldwijd worden er miljarden euro’s geïnvesteerd om aan de vraag te kunnen voldoen.

En hoewel het gigantische aantal zonnepanelen dat momenteel wordt geïnstalleerd een goede stap is in de strijd tegen de opwarming van de aarde en klimaatverandering, zal deze zonnetrend ook leiden tot een gigantische hoeveelheid giftig afval.

En dit is een probleem wat milieurampen van ongekende proporties zal veroorzaken als hier niet innovatief mee wordt omgegaan. Solar Full Cycle is erop gericht om producenten en consumenten van zonnepanelen plus eigenaren van elektriciteitscentrales te helpen om op een verantwoorde wijze hun zonnepanelen te hergebruiken.

solar full cycle cryptocurrency

Snelgroeiende markt

En dit is een markt die in de aankomende jaren explosief zal gaan groeien. Solar Full Cycle probeert doormiddel van de blockchain in te springen op de hoeveelheid vraag naar deze diensten, en die is gigantisch. Het project is sinds 1 december officieel gereleased, en zit momenteel nog in het beginstadium. Ze worden geholpen met hun project door onder andere Save Planet Earth Token (SPE).

Met nog geen 1000 holders staat Solar Full Cycle slechts aan het begin van wat een mooie reis lijkt te worden. Met een aantrekkelijke prijs van van 0.003 eurocent per token lijkt SFC een mooie aanvulling op ieders portfolio. LET OP: dit is geen financieel advies. Doe eerst zelf onderzoek in investeringen en beleg nooit met geld wat je niet kan missen.

Hoe koop je SFC?

Ben je geïnteresseerd geraakt in SFC? Er zijn op het internet genoeg manieren om erachter te komen hoe je je handen krijgt aan deze cryptocurrency. Om het je een stukje makkelijker te maken, hebben wij een guide gevonden die je stapsgewijs op weg helpt om zelf eigenaar te worden van een aantal van deze tokens:

Solar Full Cycle kopen via iDeal

Of ben je op zoek naar een makkelijkere manier om deze crypto te kopen? Dat kan. Solar Full Cycle wordt sinds kort officieel aangeboden op Lbank Exchange. Het enige wat je hiervoor moet te doen is een account aanmaken en USDT kopen. Dit kan gemakkelijk via iDeal. Belangrijk is om vervolgens te zoeken op: SolarFullCycle bij de kop ‘Markets’.