Media

Sofia Vergara (51) weer single: zet zichzelf in de markt met curvy foto’s

sofia-vergara-single
(Foto: Instagram @sofiavergara)

Vrouwen uit Zuid-Amerika staan erom bekend dat ze mooi oud worden. Een goed voorbeeld van deze uiterlijke luxe is Jennifer Lopez, die er met haar 53 jaar zeker nog mag wezen. Een ander voorbeeld is Sofia Vergara. De tijd lijkt geen vat op deze knappe dame te hebben. Dit onderstreept ze regelmatig door foto’s van zichzelf op Instagram te plaatsen. En we hebben breaking-news: ze is weer single.

Jurylid America’s Got Talent

Sofia Vergara is van origine een actrice, die op dit moment in de jury van talentenshow America’s Got Talent zit. Ze beoordeelt samen met collega en vriendin Heidi Klum de kunsten van deelnemers. Heidi Klum is inmiddels ook al 50 jaar, maar ziet er net zoals Sofia (51 jaar) nog steeds prachtig uit. De twee poseren samen ook soms voor de camera, zo hadden ze het enige tijd geleden erg naar hun zin in een Instagram-video.

Het is niet de eerste keer dat Sofia Vergara in nietsverhullende kleding voor de camera verschijnt, ze staat niet voor niks tussen de 10 mooiste vrouwen van Colombia. De actrice zorgt goed voor zichzelf, en dat is terug te zien op de foto’s die ze op Instagram plaatst. Volgens buitenlandse media is Sofia sinds kort weer single, ze gaat scheiden van haar man Joe Manganiello. Deze dame gaat zich dus weer op de markt van vrijgezellen begeven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara)

Sofia Vergara is single op Instagram

Sofia Vergara laat er geen gras over groeien, en plaatste onlangs een foto waarop ze in een badpak is te zien. Het lijkt erop dat ze met de foto een statement af wil geven aan Joe, want ze laat met het kiekje zien wat hij gaat missen. Haar fans en volgers reageren vol verbazing en ongeloof. De onderstaande post heeft op het moment van schrijven ruim 1 miljoen likes en talloze reacties, waaronder dat van Pussycat Dolls-zangeres Nicole Scherzinger.

De Colombiaanse Sofia zal aan aandacht geen gebrek hebben. Ze heeft maar liefst 30,3 miljoen volgers op Instagram. Tussen deze volgers zijn ook grote sterren te vinden, zoals Salma Hayek. Ook deze latina weet de tand des tijd op fenomenale wijze te weerstaan, want deze dame is ook al 56 jaar. Sofia Vergara mag zich met recht tussen het rijtje met de mooiste latina’s scharen, want deze single-lady spat van je scherm.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara)