Women

Social Media Queen Marijn Kuipers in pikante eerste fotoshoot voor FHM500

Social Media Queen Marijn Kuipers in pikante eerste fotoshoot voor FHM500
Foto: Lisa van Dam / FHM

FHM heeft weer een hoop awards uitgedeeld. De mooie dames die deze awards mochten ontvangen zijn stuk voor stuk om door een ringetje te halen. Dit jaar mocht de mooie Marijn Kuipers de award voor Social Media Queen 2022 in ontvangst nemen. De fotoshoot met Marijn is er eentje waar je vrolijk van wordt. Ze brengt in ieder geval een hoop kleur op je netvlies, maar de behind the scene video is helemaal next-level.

FHM500 Social Media Queen: Marijn Kuipers

Marijn Kuipers maakt zich al een tijd onvergetelijk op internet. Ze mocht met recht deze award in ontvangst nemen, waarmee ze het stokje overneemt van de beeldschone Nina Warink. Ze nam de award met trots aan. “Ik ben heel erg blij en super vereerd” aldus Marijn. De fotoshoot die volgde was er eentje waar ze het beste tot haar recht kwam.

In een kleurrijk pakje poseerde ze voor de camera van Lisa van Dam, die zonder moeite de ene na de andere foto wist te schieten. Ondertussen werd de hele fotoshoot gefilmd, en dat heeft prachtige beelden opgeleverd, beelden die je gezien moet hebben. Daarom hebben wij de behind the scene video onder dit artikel geplaatst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I J N (@marijnkuipers)

Eerste fotoshoot Marijn Kuipers

Marijn kan zich nu tussen al die andere mooie dames scharen. Daarmee staat ze in een rijtje met al die andere powervrouwen, zoals Monica Geuze en de bloedmooie Abbey Hoes. Deze dames zijn allemaal mooie en zelfstandige vrouwen die hun passie volgen en door FHM op een voetstuk worden geplaatst. De fotoshoot van Marijn is daar een mooi voorbeeld van.

De prachtige foto’s van Marijn zijn te zien in de nieuwe FHM500. Je scoort het de FHM500 hier bij de aankoop van een product van Tabac. Dat is toch een win/win situatie? Maar voordat je het blad aanschaft kun je alvast achter de schermen kijken bij de fotoshoot van Marijn, de Social Media Queen van 2022. Check foto en video hieronder:

Social Media Queen Marijn Kuipers in pikante eerste fotoshoot voor FHM500 01
Foto: Lisa van Dam / FHM

Behind The Scenes video Marijn Kuipers

Alle foto’s van Marijn Kuipers vind je natuurlijk in de FHM500. Bestel snel jouw exemplaar, want dit is de laatste week dat ‘ie te koop is!