Style

Movember in stijl: deze 5 snorstijlen zijn nu trending

5-snorstijlen-zijn-hot-november
(Foto: Freepik)

Mannen proberen zich vaak te uiten door middel van hun snor. Volgens velen mannen is dit hun meest mannelijke en charmante pluspunt. De snor is er in allerlei varianten, stijlen en modellen. In de loop der tijden zijn de snorstijlen erg veranderd. En iedereen zijn snor groeit natuurlijk ook anders.Deze maand staat in het teken van Movember, de perfecte tijd om jouw ultieme snor te creëren. 

Movember is een jaarlijks terugkerend evenement om aandacht te vragen voor prostaatkanker, teelbalkanker en de gezondheid van de man meer in het algemeen. Maar welke snor past het beste bij jou gezichtsvorm en welke snorren zijn inmiddels echt niet meer trending? Wij belichten dé 5 hotste snorstijlen van november en vind de snorstijl die het beste bij jou past deze maand.

Natuurlijke snor

We beginnen met de meest voor de hand liggende snor: de natuurlijke snor. Dit is de snor waar je niet al te veel over na hoeft te denken en eigenlijk staat het iedereen goed. Dit is voor de man die niet te veel poespas wilt en makkelijk wilt uiten dat hij zijn snor omarmt voor hoe die eruit ziet. Er zitten geen regels aan vast, laat deze snor lekker voor wat die is.

5-snorstijlen-hot--movember
(Foto: Freepik)

Clark Gable snor

De Clark Gable snor is een ware old school snor. Het is eigenlijk een dikkere versie van de potloodsnor. Het is een verfijnde en nette snor waar dagelijks onderhoud aan nodig is. Dus deze snor is bedoeld voor de man die er echt aandacht aan wil besteden. Deze snor past het beste bij mannen met donker haar, zo valt de snor het mooiste namelijk. Vaak heeft de snor een klein ‘gat’ als het ware in het midden als afsluiter.

Piramide snor

De piramide snor is altijd al een van de bekendste snorren geweest. En vandaag de dag is die dat nog steeds. Deze snor is vaak voor mannen met meer haar, mag officieel niet langer zijn dan de mond en moet natuurlijk een piramidevorm hebben. De grootte van de snor kan variëren, maar het is belangrijk dat de snor smaller wordt als die de neus bereikt. Onderhoud met een precisietrimmer en hij past bijna op ieder gezicht.

-5-snorstijlen-hot-movember
(Foto: Freepik)

Dunne potloodsnor

Dezer snor gaat echt way back. Er hangt dan ook een vintage vibe over deze snorstijl heen. De potloodsnor is smal en dun en staat ook wel bekend om niets meer dan een schaduw op de bovenlip. Toch blijft deze stijl terugkomen. Het is namelijk gemakkelijk te vormen door scheren en je hebt er niet veel snorharen voor nodig. Handig voor de mannen met iets minder haargroei. Ook deze snor past bij iedere gezichtsvorm.

Zappa snor

De Zappa snor is alleen bedoeld voor mannen met langwerpige gezichten of mannen die meer definitie in hun gezicht willen. Het is namelijk een brede en volle snor die langer langs de mondhoeken groeit. Bij deze snor geldt dan ook, hoe langer je snor is, des te beter. Deze snor heeft niet mega veel onderhoud nodig, omdat je de snor lekker z’n gang kan laten gaan. Groei los met de Zappa snor. Benieuwd welke baarden het goed doen? Lees hier alles over de beste baardstijlen.

5-snorstijlen-hot-movember-
(Foto: Freepik)