snoop-dogg-blunt-roller-baan
Geld & Carrière

Snoop Dogg geeft persoonlijke blunt roller promotie door inflatie

Inflatie treft iedereen, zowel bij de benzinepomp als elders. Zelfs s’ werelds grootste beroemdheden als Snoop Dogg voelen de effecten hiervan. De legendarische rapper staat bekend om zijn liefde voor cannabis, waarbij hij in 2019 zelfs een fulltime blunt roller inhuurde.

Blunt roller Snoop Dogg

Hij huurde deze ‘werknemer’ in zodat hij altijd een perfect gerolde joint bij de hand heeft. Door de inflatie echter Tweette de rapper afgelopen dinsdag dat hij zijn huidige blunt roller een promotie heeft gegeven dankzij de stand van de economie.

Het icoon reageerde op een tweet van UberFacts, waarin stond dat Snoops blunt roller tussen de $ 40.000 en $ 50.000 per jaar verdiende. In de twee zei hij het volgende: “Inflatie. Hun salaris is omhoog gegaan!!” Hij schreef. De eerste keer dat hij vertelde over de blunt roller deed hij toen hij te gast was bij de Howard Stern Show.

Gratis cannabis

Howard Stern zei in dit interview: “Hij weet de blik op iemands gezicht te peilen als het lijkt alsof ze een bot willen en als ze dat doen, geeft hij je er een. “De timing van die klootzak is onberispelijk”, voegde Snoop eraan toe. Hij ging verder:

‘Dat is zijn J-O-B – zijn beroep. Op zijn cv staat: ‘Wat doe je? Ik ben een blunt roller. P-B-R, professionele blunt roller.” Snoop zei ook dat de rol geweldige voordelen heeft, zoals gratis cannabis. Afgezien van Snoop Dogg, hebben Kid Cudi en G Herbo in het verleden ook geprobeerd professionele stompe rollers in te huren.

Professionele blunt roller

We vragen ons af of de blunt roller van Snoop zelf altijd al de ambitie had om dit als zijn baan te maken. Als we ons bedenken dat hij meer verdient dan een modaal inkomen, heeft hij het wat ons betreft goed gedaan. Wil je meer lezen over geld & carrière? Lees ook eens één van deze artikelen: