snelle_woonboerderij
Living

Snelle heeft een prachtige luxe woonboerderij aangeschaft

Snelle is misschien wel de grootste artiest van het afgelopen jaar. Hij zette Nederland op z’n kop met hits als Reünie, Smoorverliefd, Scars en 17 miljoen mensen. Hij begon als rapper maar begint steeds meer een popartiest te worden. En dat heeft hem geen windeieren gelegd. De artiest heeft zichzelf namelijk verwend met een schitterende luxe woonboerderij.

Prachtige nieuwe woning van Snelle

Lars Bos, beter bekend als Snelle, gaat als een stoomtrein. Bij zo’n prachtige groei hoort ook een mooi salaris. En aan zijn nieuwe woonboerderij te zien gaat het prima met de carrière van Snelle. Hiermee kan hij zeker aankomen op de reünie.

De rapper/artiest is 25 jaar oud, maar hij heeft blijkbaar al genoeg verdiend om deze luxe woonboerderij te kopen. De woonboerderij ligt net buiten Deventer, de stad waar Lars zo gek op is. De boerderij ligt echter in het kleine plaatsje Epse. De muzikant komt zelf uit een dichtbijgelegen dorpje daaronder: Gorssel. De stad waar het allemaal begon.

woonboerderij_snelle

Luxe woonboerderij

Het nieuwe stuk grond van Snelle bevat maar liefst 396 vierkante meter woonoppervlakte. Het huis heeft tien kamers, met onder andere 5 slaapkamers en een badkamer. Hij kan hiermee iedereen uitnodigen en goede feestjes bouwen.

Daarnaast heeft het woonoppervlak nog een bijgebouw dat te bereiken is door een glazen tunnel tussen deze twee gebouwen. Hier kan Snelle een gym, kantoor of studio bouwen. Alles is mogelijk met zoveel ruimte. In ieder geval heeft het bijgebouw al een hottub staan om in te ontspannen tussen de hits maken door.

Met zoveel ruimte en luxe verwacht je een mega hoge prijs. Echter valt dit reuze mee als je het ons vraagt. Deze boerderij kostte Snelle namelijk een miljoen euro. Niet te vergelijken met de prijzen in de randstad natuurlijk. In een klap is het toch erg aantrekkelijk om de rust van het platteland op te zoeken.

snelle_woning

woning_snelle

woonboerderij_snelle1

woonboerderij_snelle2

woonboerderij_snelle3

woonboerderij_snelle4

woonboerderij_snelle5