Media

Sneakerheads opgelet: grootste sneakerbeurs van Europa gaat door in Rotterdam

sneakerness sneakers

Krijg jij het warm van nieuwe sneaker releases? Schrijf jij je regelmatig in voor raffles? Dan ben je officieel een sneakerhead. Voor alle liefhebbers van sneakers is er goed nieuws. Sneakerness, de grootste sneakerbeurs van Europa, gaat namelijk door. De organisatie heeft groen licht gekregen en het event zal op 27 en 28 november plaatsvinden.

Sneakerness gaat door

Het evenement vind plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Sneakerness wordt gezien als een ‘doorstroomevenement’ en kan daarom gewoon doorgaan. Er zitten wel wat haken en ogen aan, de bezoekers moeten wel hun QR-pas laten zien en 1,5 meter afstand houden.

Het groene licht komt heel erg goed uit voor de organisatie en alle liefhebbers. De beurs was namelijk voor het laatst in 2019 in Rotterdam. Sneakers zijn momenteel populairder dan ooit. Dat zien we de afgelopen weken aan bijvoorbeeld de rijen voor de Patta x Air Max releases en de vele raffles in de SNKRS-app. Sneakers gaan als warme broodjes over de toonbank en dat resulteert in bizarre reseller prijzen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sneakerness (@sneakerness)

Sneakersness tickets

Sneakerness trekt altijd vele liefhebbers en verzamelaars die de volle buit betalen voor een uniek paartje. Duizend euro is daarbij geen uitzondering. De beurs gaat open om 12.00, dit is ook meteen de drukste tijd. Bij opening kun je natuurlijk de beste en meest unieke paartjes ertussenuit halen. Dit tijdslot is helaas al uitverkocht.

Alle andere tijden zijn nog wel te boeken. Op de website van Sneakerness kun je de tickets kopen. Je betaalt rond de 15 euro voor een tijdslot. Er zijn ook nog ‘priority tickets’ te koop. Hiermee kun je een uur eerder naar binnen om jouw holy grail sneaker makkelijker te vinden.