Style

Deze kaars is gemaakt voor de echte sneaker heads

sneaker kaars

Ben jij gek op sneakers? Of ken je iemand die een echte sneaker head is? Dan is dit het ultieme product. Maak kennis met de SATURDAYS CNDL. Dit is een kaars in de vorm van jouw favoriete sneakers. Een must-have voor elke echte liefhebber!

Sneaker kaars in verschillende modellen

Via Instagram kwamen we deze toffe sneaker kaarsen tegen. De kaarsen zijn gemaakt door SATURDAYS CNDL. Ze maken verschillende kaarsen in de vorm van jouw favoriete Nike sneakers. Denk aan de Jordan 1, de Airforce 1 en de Nike Dunk. Dit maakt het interieur van een sneaker head helemaal af.

De kaarsen komen in een toffe box en zijn een miniatuurversie van de echte sneakers. De schoenen zijn zo goed nagemaakt dat zelfs aan de kleinste details is gedacht. Denk aan het Jordan logo op de J1. Je moet er wel snel bij zijn want op=op.

The Thirteen

De kaarsen zijn te koop bij Thethirteen.nl en is begonnen als shop op Etsy. Ze verkopen op deze website alle modellen. Daarnaast beloven ze elke zaterdag met nieuwe releases te komen. We zijn heel benieuwd hoe lang het duurt voor je ook andere iconische modellen kunt aanschaffen. Onlangs is de release van een Airmax 1 kaars onthuld. Tof!

The Thirteen bezorgt wereldwijd en de producten zijn eco vriendelijk. De lengte van de kaarsen is 12 cm en door de special vorm zal de kaars niet helemaal naar beneden branden. Je kunt dus lang genieten van jouw sneaker kaars. Hieronder hebben we de drie modellen voor je uitgelicht: