Sneaker fan? De beroemde Sneakerness-beurs komt naar Rotterdam!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Goed nieuws voor de sneaker-liefhebbers van Nederland: de Sneakerness-beurs komt naar Rotterdam! De beurs vindt plaats op 1 en 2 december van dit jaar in de Onderzeebootloods. Verzamelaars, winkels en bekende merken laten hun bijzondere collecties zien. 

Volgens kenners is het dé belangrijkste beurs voor sportschoenen in Europa. Naast de showcases van bijzondere collecties zijn er natuurlijk ook gewoon sneakers te koop. En behalve sneakers is er op de beurs ook ruimte voor street art en de welbekende food trucks.

Pre-sale kaartjes zijn nu online verkrijgbaar via de website van Sneakerness. Wie een kaartje koopt, mag op beide dagen het evenement bezoeken. Ook krijgen kaarthouders toegang tot kortere wachtrijen en mogen zij als eerste het pand betreden.

Check onderstaande foto’s voor een sfeerimpressie.

SN RTM pic 02

SN RTM pic 08

SN RTM pic 09

SN RTM pic 10

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....