Style

Crep Protect is de ultieme spray om je sneakers mooi te houden

Crep Protect Spray sneakers

Sneakerheads let op! Wij hebben weer wat leuks (en handig) voor jullie gevonden. Crep Protect Spray. Crep Protect staat bekend om het produceren van producten speciaal gemaakt voor sneakers! Met deze producten maak je je witte sneakers weer schoon, als schoen geurtjes en je veters. Vandaag vertellen we jullie alles over de Crep Protect Spray. We kunnen nu al verklappen dat het een musthave is voor alle sneakerheads.

From London to the world: Crep Protect

Crep Protect is een bedrijf opgericht in 2012. Het Engelse bedrijf heeft afgelopen tijd een enorm groei meegemaakt, zo raar is dat ook niet. Sneakers zijn hot en iedereen wil z’n sneakers op de juiste manier verzorgen. De sneaker wereld wordt steeds groter, de vraag naar producten voor sneakers ook.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Crep Protect (@crepprotect)

Crep Protect items die ook hot zijn: Sneakershields (plastic plaatjes die je in de neus van je schoen stopt zodat je schoenen niet kreukelen), Sneaker wipes, inlegzolen en een reinigingsset. Hebben, hebben, hebben!

Wat is Crep Protect Spray?

Crep Protect Spray is voor iedereen die fan zijn van fresh shoes. Crep Protect Spray beschermt namelijk tegen vieze sneakers. De Crep Protect Spray spuit een onzichtbare laag op je sneakers. Wat er gebeurt? De laag creëert een afstotende werking voor alle vloeistoffen. De spray kan worden gebruikt voor suède, leer, nubuck én canvas schoenen. Heb je een 200ml Crep Protect Spray, dan kun je tot wel 12 paar schoenen beschermen!

Hoe gebruik je de Crep Protect Spray?

Oké, je bent nu natuurlijk hartstikke enthousiast om de Crep Protect te gebruiken. Wij geven je geen ongelijk! De Crep Protect Spray is ook bij ons heel geliefd. We hebben een handig stappenplan voor jullie uitgetikt, zo weet je precies wat je moet doen. Komt ‘ie:

Stap 1 – Vuil verwijderen

Begin bij het begin: verwijder ál het vuil van je schoenen voordat je Crep Protect gebruikt. Zijn je schoenen nat of vochtig? Belangrijk is dan dat je de schoenen laat drogen!

Stap 2 – Sprayen maar

Houd de spuitbus zo’n 20 cm van je schoenen voor het allerbeste resultaat.
Tip! Zorg dat je geen enkel plekje mist en spuit de Crep Protect niet buiten, maar in een schuur, binnen of garage. Op deze manier voorkom je dat de spray de andere kant op waait.

Stap 3 – Goed verdelen

Let op! Spray de Crep Protect Spray niet meer dan nodig is, dat hoeft niet. Nu je klaar bent met spuiten laat je de schoenen zo’n 10 minuten drogen.

Stap 4 – Herhalen

Herhaal stap 2 tot en met 4 (dus weer 10 minuten laten drogen na stap 2!). En je bent done. Tip! Wil je zeker weten dat je schoenen beschermd zijn? Test dan altijd even met water om er zeker van te zijn dat je schoenen volledig zijn beschermd.