Life

Deze smartphone accessoires zijn onmisbaar voor de actieve man

Deze smartphone accesoires zijn onmisbaar voor de actieve man

Tijdens een outdoor workout of uitstapje met je maten neem je graag je smartphone mee, met de intentie dat het toestel de activiteiten ook overleeft. Deze chille gadgets zijn dan je redder in nood. 

Polycarbonaat phone case

Een simpele screenprotector of siliconen phone case beschermt je telefoon wel, maar tot op zekere hoogte. Voor het grovere werk kies je een polycarbonaat phone case. Polycarbonaat is een extra hard en stevig materiaal, wat een krachtpatser van een telefoonhoesje oplevert. Zo hoeft een val tot een hoogte van 3 meter geen probleem te zijn!

Een polycarbonaat telefoonhoesje is dus lekker stevig, maar ook bruikbaar gehouden. Op plekken waar de case knoppen beschermt, is een flexibel materiaal gebruikt. Goede bescherming van telefoonhoesjes moet natuurlijk niet ten koste gaan van gebruik.

Sportarmband

Tijdens een hardloopsessie werkt een smartwatch op zich prima; je hoeft je telefoon niet in de hand te hebben om te gebruiken. Je hebt dan wel weer een tweede, kostbare apparaat bij je. Als een smartwatch voor jou niet helemaal de gehoopte uitkomst biedt, kan een sportarmband wel wat voor jou zijn.

Je hebt je telefoon dan in een speciale case die om je arm gebonden is. Het toestel vliegt niet zomaar uit je zak en je kunt tijdens het sporten muziek luisteren. De meeste sportarmbanden zijn van spatwaterdicht materiaal gemaakt, dus een regenbuitje is ook geen probleem.

Smartphone accesoires onmisbaar voor de man

Waterproof telefoonhoesje

De functie en voordelen van een waterproof telefoonhoesje zijn wel duidelijk: je beschermt je toestel zo tegen water. Kies er uiteraard wel een die geschikt is voor je telefoon. Van de nieuwste iPhone hoesjes tot een Huawei P30 pro hoesje zijn prima te vinden.

Houd daarbij wel rekening met het verschil tussen spatwaterdicht en volledig waterdicht. Als een hoesje spatwaterdicht is, beschermt het je telefoon tegen regen en opspattend water, maar kun je de telefoon alsnog beter niet onderdompelen door bijvoorbeeld ermee te gaan zwemmen.

Wil je baantjes trekken en je telefoon bij je houden, of onder water foto’s maken, dan heb je een phone case nodig die volledig waterdicht is. Je telefoon kan gerust ondergedompeld worden, maar houd wel rekening met de maximale diepte en duur waarop het hoesje onder water beschermt.

Een dikke powerbank

Met een powerbank op zak ben je niet langer afhankelijk van een stopcontact. Hoe meer mAh een powerbank heeft, des te meer energie het apparaat levert. Een powerbank met 20.000 mAh kan bijvoorbeeld een smartphone 5 tot 7 keer volledig opladen. Ideaal als je gaat kamperen of survivallen.

Smartphone accesoires onmisbaar voor de man 2

Stel ook je Airpods veilig

Airpods besparen je het gedoe van draadjes en snoeren, maar ze zijn tegelijk ook een stukje technologie dat wel erg makkelijk zoek raakt of valt. Om ze stabieler te dragen, kun je earhooks gebruiken. Earhooks zijn flexibile haakjes die je om je oor bevestigt, zodat je van Airpods een soort sport earphones maakt.

De case van een Airpods heeft ook zo een formaat dat je lekker makkelijk uit het oog verliest. Wil het nog wel eens een tijdje duren voor je ze vindt, dan kan een Airpods case met clip je een handje helpen. Klik de case ergens aan vast en je weet altijd waar je de case vindt.