Women

Sky Backer is de leukste verpleegkundige van Nederland

Sky Backer
Foto: Instagram @skybacker

Zorgzame vrouwen hebben op veel mannen een streepje voor, en dat zal in het geval van Sky Backer ook zo zijn, want ze doet een opleiding tot verpleegkundige. Het is haar doel om anderen te helpen, maar ze vergeet ook zichzelf niet. Sky heeft een actief en druk leven, en ze is hard op weg om een ster op social media te worden. Ze plaatst namelijk waanzinnig mooie foto’s op de socials, en dat wordt door veel volgers zeer gewaardeerd.

Voetbal en verpleegkunde

Sky Backer weet hoe ze de gemoederen op de socials bezig moet houden, want het is haar hobby om zoveel mogelijk content te creëren. Het is echter niet haar toekomstplan om haar geld te verdienen als influencer, want ze doet een opleiding verpleegkunde. Ze is dus naast een mooie dame, ook een zorgzaam type, die ook een stoere kant heeft, want ze is een fervent voetbalster.

Ze is vaak op het voetbalveld te vinden, en is erg competitief. Wat dat betreft past ze in hetzelfde plaatje als Ana Maria Markovic die naast haar carrière als voetbalster ook graag voor de camera staat. Sky is daarnaast ook vaak in de sportschool te vinden, waar ze haar workouts doet om haar afgetrainde figuur in-shape te houden. Misschien heeft Naomy van Beem wat goede tips voor deze sportieve dame.

Sky Backer timmert hard aan de weg op Instagram

Als Sky Backer niet voor de camera staat of in het ziekenhuis aan het leren is dan is ze op het strand te vinden, de plek waar Brittany Gibson ook graag de dag doorbrengt. Ondanks het feit dat het niet haar doel is om bekend te worden, timmert ze wel keihard aan de weg als Instagram-model. Ze heeft inmiddels 21,7K volgers op Instagram, en ze is ook op TikTok een bekend gezicht, daar heeft ze maar liefst 22,2K volgers.

Deze dame is dus hard op weg om het internet te veroveren met haar looks. Ze heeft haar doelen duidelijk voor ogen, en weet precies wat ze wilt in het leven. Tussen al dat leren en werken door trakteert ze haar volgers graag op foto’s waarop ze in zwemkleding is te zien, dat zal de reden zijn dat haar volgersaantal maar blijft groeien. Sky Backer is een naam die mensen zonder twijfel nog vaak op hun tijdlijn voorbij gaan zien komen.