Style

De Skullcandy Crusher Evo is de baas op het gebied van bas

skullcandy crusher evo

Iedereen die gek is op muziek weet hoe belangrijk goede headphones zijn. Manly mocht de nieuwe Skullcandy Crusher Evo uitproberen. Een headphone met stijl, een kneiterdikke bas en een persoonlijke sound door middel van de Skullcandy app. Dit is onze review van de Crusher Evo.

Skullcandy Crusher Evo

Naast goed geluid is het uiterlijk van headphones uiteraard ook erg belangrijk. We zijn altijd op zoek naar een combinatie van innerlijk en uiterlijk. De nieuwe Crusher Evo is verkrijgbaar in True Black en Chill Grey. Wij hebben voor de classic zwarte variant gekozen. Stijlvol, makkelijk te combineren en een stoere look.

skullcandy_crusher_evo

Het belangrijkste aan goede headphones is natuurlijk het geluid. Laten we beginnen met de bas. Skullcandy claimt s’werelds beste bas te hebben en dat wilden wij natuurlijk uitproberen. Met het schuifje aan de linkerkant van de koptelefoon pas je de bas aan. Als je het schijfje omlaag draait heb je een lekkere mellow bas, schuif je hem omhoog dan heb je een volle bas die je in je botten voelt.

Allebei de standen zijn heerlijk. Het hangt van het nummer en jouw mood af op welke stand je de bas laat pompen. Het lijkt ook alsof de bas zich aanpast aan het type muziek. Het voelt echt alsof je in de muziek zit of live aanwezig bent bij het concert van je favoriete artiest.

Play, pause en skip

De headphone is makkelijk te gebruiken zonder dat je je telefoon nodig hebt. Met de drie knopjes op de koptelefoon kun je gemakkelijk het nummer harder of zachter afspelen, pauzeren, naar het volgende nummer of juist terug. Ook kun je met een dubbele klik de voice assistant activeren of telefoongesprekken eindigen zodat je eindelijk weer muziek kunt luisteren.

Skullcandy app

Het tofste aan deze headphone is misschien wel de technologie er achter. Met de Skullcandy app kun je personal sound voorkeuren kiezen. Luister je muziek? Dan zet je de headphones uiteraard op Music Mode. Maar er zijn ook aparte standen voor het luisteren van een podcast of als je een film kijkt. Daarnaast kun je personal sound instellen op jouw voorkeuren. Een hele toffe optie die ons enorm beviel!

Alles bij elkaar zijn wij razend enthousiast geworden van deze Skullcandy Crusher Evo. Qua prijs-kwaliteit verhouding is dit een goede headphone. De extra opties via de Skullcandy app maakt het helemaal af. Je kunt de Skullcandy Crusher Evo hier kopen voor €169.99.