skill house 50 cent
Film & Serie

Cameraman valt flauw tijdens opnames Skill House – gemaakt door 50 Cent

De nieuwe horrorfilm Skill House van 50 Cent is zo bloederig dat een cameraman er flauw van viel. De film is een donkere satirische benadering van de influencer-cultuur. Het gaat erover hoe ver mensen bereidt zijn om te gaan om beroemd te worden.

Kill House door 50 Cent

Als we lezen over wat er gezegd wordt over de film wordt het een SAW-achtige versie die dieper ingaat op het onderwerp roem op sociale media. Hoe ver gaan influencers voor hun roem? 50 Cent is de producent en tevens acteur in de nieuwe film. Op een verhaal op Instagram legde hij uit wat er gebeurde met een cameraman tijdens het filmen:

“De camera viel op de grond tijdens het filmen. Dit wordt echt te gek.” De 47-jarige legde vervolgens uit dat de cameraman ‘niet kon bevatten hoe echt het was’, terwijl hij eraan toevoegde dat het team van plan is ‘horror naar een hoger niveau te tillen. Dit gaat de spelregels veranderen’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 50 Cent (@50cent)

Nieuw horrorgenre

Regisseur Josh Stolberg schreef ook op Twitter: “Yikes!!! We hebben gisteravond een moordscène opgenomen en de cameraman werd zo misselijk dat hij flauwviel en de camera op de grond viel. Moest een half uur stoppen. Hij is nu in orde, maar… maak je klaar voor een gekke s**t!”

“Net zoals Skill House de eerste is van een nieuw horrorgenre, zijn sociale media-persoonlijkheden zoals Bryce en Hannah een nieuw genre van beroemdheden”, zei Stolberg in een verklaring aan TheWrap. “We doorbreken hier creatieve grenzen en carrièregrenzen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 50 Cent (@50cent)

Films en series

Altijd op de hoogte blijven van al het nieuws rondom films en series die gaan verschijnen? Wij schrijven dagelijks over nieuwe releases die eraan zitten te komen. Houdt onze website daarom goed in de gaten, of lees eens één van deze artikelen: