Film & Serie

Oorlogsfilm ‘Sisu’ scoort een 9,4: win tickets en een adem en ijsbad workshop

sisu-film-nazi-killer
Foto: Just Entertainment

Gek op oorlogsfilms met een unieke insteek? Dan kun je vanaf 7 september genieten van de opvallende film ‘Sisu’, over een afgezonderde goudzoeker in de Tweede Wereldoorlog. Hij belandt al snel in een strijd met de nazi’s en binnen no time ontpopt zich een film die je niet snel zult vergeten. ‘Sisu’ is nu al een mega succes met maar liefst 94% op Rotten Tomatoes. Om te vieren dat filmdistrubiteur Just Entertainment de film naar Nederland heeft gehaald hebben we een toepasselijke winactie rond deze film opgezet. Een ervaring voor echte filmliefhebbers die niet bang zijn voor een beetje kou. 

Sisu: oorlogsfilm met unieke twist

Sisu is een Fins begrip dat staat voor een ijzeren wil om een bepaalde, vaak langdurige taak te voltooien. De film Sisu speelt zich af in het Finland van 1944, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tijdens de laatste dagen van de oorlog stuit de afgezonderde goudzoeker en ex-commando ‘Aatami’ op een grote vondst in het noorden van Finland. Wanneer de beste man zijn goud naar een verderop gelegen stad probeert te brengen, stelen overgebleven nazi’s onder leiding van een meedogenloze SS-officier zijn buit. Het begin van ultieme wraak op de nazi’s met een flinke dosis geweld.

We zien al snel waar Aatami toe in staat is en je krijgt al snel een beetje Quentin Tarantino vibes. Bloederig, grimmig, uniek en vooral een flinke dosis entertainment. De held van de film, die wat wegheeft van onze eigen ‘Ice Man’ Wim Hof, spiest nazi’s met messen door hun schedel, schiet met scherp en gebruikt landmijnen als frisbees. Niet is te veel voor Aatami.

sisu-film-nazi

Dikke score op Rotten Tomatoes

Het resultaat? 91 minuten vermaak en een keiharde 94% score op Rotten Tomatoes. Niet gek voor een film waarbij een maniak tientallen nazi’s afslacht. Garantie voor een film waar je van gaat houden. Vanaf 7 september zal de film gereleased worden en wij hebben hieronder een mooie winactie opgezet in samenwerking met Just Entertainment.

Winnen: bios tickets en ijskoude sessies

Kun jij niet meer wachten om ‘Sisu’ zelf te bekijken en direct in de stemming van de film komen? Dat begrijpen we volledig! Wij verloten twee bioscoopkaarten (1×2) voor deze nieuwe blockbuster. Maar dat is niet alles. Om ijzerscherp en vol bravoure naar de film te gaan krijgen de winnaars ook 2 Adem en IJsbad Workshops t.w.v. (150 Euro). Deze workshops worden gegeven bij Your Own Leader. Een heerlijke ijskoude boost voor jouw zelfvertrouwen, geheel in de stijl van Sisu.

Hoe je deze toffe ervaring kunt winnen? Tag in de Instagram post hieronder iemand die niet bang is voor koude voeten. Dubbel kans maken? Deel de post in je verhaal en tag Manly en Your Own Leader. De gelukkige winnaars worden op 7 september bekend gemaakt. Niks missen rondom nieuwe filmreleases? Volg Just Entertainment en blijf op de hoogte!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Manly.nl (@manly_nl)