Netflix

Kijkers met afschuw vervuld door Sins Of Our Mother op Netflix

sins of our mother

Netflix-kijkers hebben geschokt gereageerd door de griezelige nieuwe crime documentaire Sins Of Our Mother. De streamingdienst staat bekend om zijn shockerende documentaires, maar het verhaal van Lori Vallow en de invloed die een religieuze cult op haar had gaat alle perken te boven.

Sins Of Our Mother

Sins of our mother vertelt het verhaal van Lori Vallow. Deze ogenschijnlijk doodnormale vrouw veranderde binnen no-time in de meest gehate persoon in de Verenigde Staten. Sinds de release op 14 september konden kijkers hun ogen niet geloven na het zien van dit bizarre verhaal.

De moord op twee onschuldige kinderen in 2019 hield de gemoederen lang bezig in de VS. Er werd van de een op de andere dag niets meer van Joshua Jaxon Vallow en Tylee Ashlyn Ryan vernomen. Het duurde echter niet lang voor alle ogen om zich te richten op hun moeder en nieuwe echtgenoot.

De driedelige documentaire op Netflix verkent het leven van hun moeder, Lori Vallow, en hoe ze zich langzamerhand verloor in waanzin. De serie werpt licht op hoe Lori’s overleden echtgenoot, Charles, wanhopig probeerde aandacht te vragen voor haar extreme religieuze opvattingen.

Religieuze cult

Lori’s spirituele opvattingen gingen zo ver tot het punt dat ze dacht dat ze met engelen communiceerde. Haar huwelijk met Chad Daybell was het laatste ingrediënt wat nodig was voor de ‘perfecte storm’. Als je een gevoelige kijker bent die niet goed kan tegen hartverscheurende verhalen, is deze misschien niet voor jou.

Vooral het verhaal van Lori’s oudste zoon Colby, die alles vanaf de zijlijn moest toezien, was extreem moeilijk om te bevatten. De jonge vader probeerde met zijn hart en ziel te begrijpen wat er allemaal gebeurde, maar zonder succes. Dit is zonder twijfel een van de meest krankzinnige misdaadverhalen uit de recente geschiedenis.

sins of our mother

Documentaires op Netflix

Meer bizarre en spraakmakende documentaires zien op Netflix? Wij hebben genoeg voor je in de aanbieding, want hoewel Sins Of Our Mother bijna te onwerkelijk is om te begrijpen, is er nog veel meer te beleven op het gebied van opmerkelijke true-crime verhalen: