Netflix Shuffleknop, Shuffle Functie
Film & Serie

Netflix bevestigt komst shuffleknop in 2021

Eindeloos scrollen is voorbij! Netflix gaat de shuffleknop dit jaar officieel uitbrengen. Deze shuttlefunctie is bedoeld voor mensen die moeite hebben met kiezen. In plaats van eeuwig browsen kun je nu de streamingdienst het werk laten doen. Voor iedereen die keuzemoe is geworden: de oplossing is nabij.

Waarom een shuffleknop?

Die is echt nodig – want het enorme aanbod van Netflix is te overweldigend geworden. Het kiezen van een nieuwe film of serie is daarom geen pretje. Op die momenten zou je wensen dat iemand de keuze voor je kan maken.

En weet je wat: dit is precies wat de streamingdienst gaat doen met de nieuwe shufflefunctie. Met de functie kunnen gebruikers een willekeurige film of serie starten, waarbij de filmkeuze wordt gebaseerd op de voorkeuren van de gebruikers.

Shuffleknop, Netflix Shufflefunctie
Bron: TechCrunch

Nog eventjes geduld

In de afgelopen maanden heeft Netflix bij sommige gebruikers de nieuwe shuttleknop al getest. Deze test bleek succesvol. Bepaalde gebruikers weten “niet precies weten wat ze willen kijken”, aldus Greg Peters.

Het platform stelt dat de shuttle-functie in de eerste helft van 2021 beschikbaar moet komen voor alle gebruikers. We gaan het meemaken. Bekijk hieronder de video voor extra informatie: