Bekend & Beroemd

Shelly Sterk laat harde realiteit zien achter pikante bikini-foto

shelly-sterk-realiteit-pikante-foto
(Foto: Instagram @shellysterk)

Filters, fotoshop en AI. Allemaal hulpmiddelen waardoor je tegenwoordig de ‘beste’ versie van jezelf kan laten zien op alle socialmediakanalen. Het enge is dat het steeds echter lijkt en dat je jezelf rot schrikt als je iemand in reallife ontmoet. De trend kan echter ook op een veel creatievere manier worden ingestoken, zoals Shelly dat bijvoorbeeld doet.

Insta vs. Reality is een rubriek op zich geworden op socialmediakanalen en ook presentatrice Shelly Sterk doet er aan mee. Zo laat ze met een Instagram slidepost zien wat de realiteit is achter een wel hele pikante foto. Voor de niet-trouwe volgers van deze prachtige vrouw was dit een behoorlijke verrassing.

Shelley Sterk doet haar achternaam eer aan

Je verwacht het misschien niet, maar de zo lief ogende Shelly begon haar carrière bij het rebelse PowNed. Geen match made in heaven, want na slechts één maand trok ze de roze deur al achter haar dicht en ging ze werken voor GeenStijl, Veronica en de KRO-NCRV en leerde heel Nederland haar pas echt goed kennen als verslaggeefster van RTL Boulevard.

Ze is misschien niet groot van stuk, maar dat ze over een gezonde dosis karakter beschikt liet ze zien in 2017 toen ze meedeed aan Expeditie Robinson. 15 afvallers gingen haar voor en op de dag voor de grote finale moest Shelly helaas het onbewoond eiland verlaten. Op haar Instagram-kanaal laat ze aan haar 315.000 volgers zien dat ze nog altijd in goede shape verkeerd, ook na de aanslag op haar lichaam tijdens Expeditie Robinson.

shelly-sterk-realiteit-pikante-foto
(Foto: Instagram @shellysterk)

Mooiste vrouw van Nederland

Wanneer je door de Instagram-pagina van Shelly Sterk scrolt zie je dat ze er niet vies van is om met haar decolleté te pronken. Op hilarische wijze drijft ze zelf de spot met deze pikante foto’s. Niet gek natuurlijk, want waarom zou je niet hetgeen laten zijn waar je trots op bent.

In 2018 werd Shelly Sterk door FHM dan ook gekozen tot mooiste vrouw van Nederland. In datzelfde jaar trouwde ze met geluksvogel Mark Ebing. Samen kregen ze zoon Jake en vorige week maakte de inmiddels 4-jarige Jake op het Instagram-kanaal van Shelly bekend dat hij een broertje krijgt!

shelly-sterk-realiteit-pikante-foto
(Foto: Instagram @shellysterk)

Shelly laat de realiteit zien

Shelly is inmiddels al flink zwanger en dat doet natuurlijk wat met het lichaam van een vrouw. Zo postte de geboren Haagse een pikante slidepost op haar Instagram met de caption Insta vs. Reality. Haar volgers werden allereerst getrakteerd op haar volle boezem, waarna ze vervolgens de oorzaak liet zien: haar flink zwangere buik.

Shelly kan rekenen op liefkozende reacties van onder andere voormalig Miss Nederland Zoey Ivory en topmodel Sanne de Kramer. Verder zien we ook een bak aan aparte reacties van volwassen mannen die ogenschijnlijk een oogje op de 32-jarige hebben. Zonder gêne wordt er gereageerd: “Mooi en stralend lekker groot zijn ze”, verwijzend naar het decolleté van Shelly Sterk.