Women

Shelly Sterk deelt zinnenprikkelende bikini-foto op Instagram

Shelly Sterk

Presentatrice Shelly Sterk is zonder twijfel een van de mooiste vrouwen op de Nederlandse televisie. De aantrekkelijke en getalenteerde blondine heeft een goedlopende carrière in de televisiewereld, maar ze doet het ook goed voor de camera van een fotograaf. Met haar sprankelende uitstraling tovert ze een lach op het gezicht van veel fans. Ze heeft duidelijk zin in de zomer, want ze deelde recentelijk een foto waarop ze in bikini geniet van het water langs de kust van Ibiza.

Presentatrice en verslaggeefster

Shelly Sterk werd 31 jaar geleden geboren in Den Haag, zette haar eerste stappen in de televisiewereld toen ze als verslaggeefster werkte voor BNN University. Na een korte uitstap naar Powned en Veronica belandde de knappe blondine in 2016 bij RTL Boulevard, het programma op RTL4 waar we Bridget Maasland ook dagelijks kunnen zien. Naast het programma deed ze ook andere projecten, zowel voor als achter schermen.

Naast haar televisiewerk doet Shelly Sterk regelmatig mee aan televisieprogramma’s. Zo was ze eerder te zien in Expeditie Robinson, het programma waar we Juultje Tieleman van kennen, en deed ze dit jaar nog mee aan het programma Jachtseizoen van StukTV. De presentatrice en verslaggeefster heeft dus een druk leventje, maar neemt gelukkig ook de tijd voor de nodige ontspanning.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk)

Shelly Sterk ontspant in bikini op Instagram

Shelly weet heel goed hoe ze de aandacht van haar 313K volgers vast moet houden, want ze poseert regelmatig als een ervaren model voor de camera op Instagram. In 2018 werd de knappe presentatrice door de lezers van FHM uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland, de titel die op dit moment in handen is van de aantrekkelijke Abbey Hoes Shelly ziet er jaren later ook nog steeds uit om door een ringetje te halen.

Op de onderstaande foto zien we de knappe blondine genieten van het water langs de kust van Ibiza. In de caption staat te lezen lezen: ‘Hier probeer ik blijkbaar m’n spiertjes te laten lijken op die van Arie Boomsma’. De blondine laat ook via een hashtag weten dat ze de zomer mist. Ze zal nog even geduld moeten hebben, maar zodra het zomer is mag ze zeker wat mooie foto’s van zichzelf in bikini plaatsen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk)