Travel

Sheldon Chalet is het meest afgelegen luxe hotel ter wereld

Sheldon Chalet

Hou je van reizen, en heb je geen zin om rekening te houden met social distancing? Dan hebben wij de perfecte plek voor je. Het Sheldon Chalet wordt aangeprezen als het meest afgelegen hotel op de wereld. Dit bijzondere optrekje bevindt zich op de Ruth-gletsjer in Alaska en is alleen bereikbaar doormiddel van een helikopter of vliegtuig.

Sheldon Chalet

Het chalet biedt plaats voor maximaal 10 personen en is omringd door ongerepte wildernis tot zover het oog reikt. Je hebt uitzicht op het Denali National Park, wat een totale oppervlak van zes miljoen hectare heeft. Het nationale park staat onder andere bekend als de thuisbasis van de Denali-top, de hoogste berg van Noord-Amerika (6.194m).

Voor de komst van het Sheldon Chalet was de plek waar het bijzondere hotel staat vrijwel onbereikbaar voor reizigers. Sinds de komst van het hotel is de plek uitgegroeid tot een populaire bestemming voor reizigers. Het is naar onze mening de ideale manier om te genieten van ongerepte wildernis in combinatie met luxe.

Sheldon Chalet

sheldon chalet

Inclusief helikoptervlucht

Het luxe hotel is vernoemd naar de vader van twee van de eigenaren van het chalet, Robert en Kate Sheldon, en werd gebouwd in 2018. Het is een all-inclusive verblijf inclusief inkomende en uitgaande helikoptervluchten vanuit Anchorage of Talkeetna, Alaska.

En die helikoptervlucht moet je er verplicht bij boeken, aangezien het hotel alleen bereikbaar is doormiddel van een helikopter of vliegtuig. En dat betaalt zich uit in de prijs. Voor een minimum van 3 nachten betaal je als koppel voor het Sheldon Chalet zo’n $35.000.

sheldon chalet3

sheldon chalet4

sheldon chalet6

sheldon chalet7

sheldon chalet8