Women

De beeldschone Sharon Pieksma is naast model ook succesvol DJ

sharon pieksma

Sommigen van ons zullen Sharon Pieksma kennen van haar deelname aan Holland’s Next Top Model, terwijl anderen haar waarschijnlijk kennen van achter de draaitafels. Deze prachtige Rotterdamse dame is van alle markten thuis. Dat is de reden waarom wij deze hommage brengen.

Sharon Pieksma

Voordat de blondine meedeed aan het bekende RTL programma stond ze al in de schijnwerpers. Nog voor haar bekendheid was ze veel bezig met muziek en modellenwerk. Deze vergaarde bekendheid steeg echter wel naar een hoogtepunt nadat ze in 2013 de finale haalde in het zesde seizoen van Holland’s Next Top Model.

Sharon wist enkele malen het nieuws te bereiken nadat ze naar buiten trad als klokkenluider van aanranding en misbruik in de modellenwereld. Wat deze dame extra bijzonder maakt is het feit dat ze één van de weinigen is die zich publiekelijk uitspreekt over deze misstanden.

Sharon Pieksma

Maar de maatschappelijke betrokkenheid van Sharon is maar één ding waar ze mee opvalt. Met haar 118.000 volgers op Instagram mag je haar gerust een influencer van formaat noemen. We kunnen gerust zeggen dat Sharon Pieksma, samen met Daphne Groeneveld en Bregje Heinen tot één van de mooiste vrouwen van ons land behoort.

Of ze nou aan het strand ligt in bikini of yoga aan het doen is in een tropisch oord, met Sharon op de tijdlijn heb je genoeg om van te genieten. Dit geldt overigens ook voor de prachtige Juultje Tieleman, die haar volgers regelmatig trakteert op kiekjes in bikini.