Life

Deze sextoy voor mannen is een absolute bestseller

sextoy teazers orale masturbator

Vooruitstrevende technologie wordt niet alleen toegepast in de wereld van huishoudelijke apparaten of computergames. Ook in de wereld van erotiek zitten ze letterlijk niet stil, want er is een sextoy op de markt die masturberende mannen hun handen (of vriendin) laten vergeten. De reviews zijn veelbelovend, dus onderwierpen we deze bestseller aan een nadere inspectie.

Teazers Orale Masturbator

Deze luxe masturbator stimuleert orale seks en is gemaakt om mannen naar een absoluut hoogtepunt te brengen. Je kunt er uiteraard voor kiezen om ouderwets je handen en een lotion te gebruiken, maar dit stukje techniek simuleert fellatio op geniale wijze. De Teazers Orale Masturbator heeft niet alleen een vibrerende functie, maar heeft ook een verwarmende functie voor een intensere beleving.

Je krijgt dus kort gezegd een warme en vibrerende blowjob. Als je er glijmiddel bij gebruikt dan krijg je door de hoogwaardige siliconen het gevoel alsof je de sexpartner van je dromen hebt gevonden. De gladde binnenstructuur geeft een extra stimulans, waarna de 9 vibratie standen ervoor zorgen dat je al snel tot een ongekend orgasme komt. Tip: reinig de Teazers Masturbator na gebruik met een hoogwaardige toycleaner.

maturbator orale2 SHOP NU VOOR 44.99 EURO

De sextoy die het meeste wordt verkocht

De Teazers Orale Masturbator is op dit moment een absolute bestseller en heeft waanzinnig goede reviews. De sextoy scoort uitermate goed (4.5 van de 5 sterren). Vooral de prijs/kwaliteitverhouding scoort hoog. Volgens een Harvard-studie moeten we meer masturberen, dus dat is een goede reden om deze luxe masturbator aan te schaffen. Om de prijs hoeft je libido niet te zakken, je hebt hem voor €44,99 al in huis.

Als we op de ervaringen van gebruikers afgaan is deze sextoy een absolute must-have voor in het nachtkastje van elke man. Als je de Teazers Masturbator hebt aangeschaft dan kun je meteen je favoriete en sfeerverhogende natuurfilm opzetten. We zetten de specificaties even op een rijtje:

  • Luxe masturbator
  • 6 patronen en 3 snelheden
  • Verwarmend
  • Neutrale opening
  • Gladde binnenstructuur
  • USB-oplaadbaar
  • Kleur: Rood

masturbator SHOP NU VOOR 44.99 EURO