Film & Serie

Marvel serie Loki: vanaf 9 juni beschikbaar op Disney Plus

serie loki disney

De releasedatum voor de Marvel serie Loki is onthuld door Disney Plus. En die komt sneller uit dan je denkt! Marvel Studios en Tom Hiddleston hebben namelijk aangekondigd dat de serie iets eerder van start gaat. Loki is alweer de derde Marvel Cinematic Universe-serie op Disney+, na WandaVision en The Falcon and The Winter Soldier. De langverwachte serie is vanaf 9 juni te zien op de populaire streamingdienst.

Marvel serie Loki

Gisteren lieten Marvel Studios en acteur Tom Hiddleston (The Avengers) in een aankondiging weten dat de serie Loki twee dagen eerder van start gaat als gepland. En er is meer bijzonder goed nieuws voor fans: de nieuwe afleveringen zijn voortaan op woensdagen te zien in plaats van op vrijdagen.

Elke woensdag debuteert een nieuwe aflevering van Loki op Disney Plus. Daarmee is de nieuwe Marvel-serie dus net iets eerder te streamen dan verwacht. In onderstaande video legt Tom Hiddleston uit waarom. Een klein tipje van de sluier: woensdag is de nieuwe vrijdag.

Het verhaal van Loki

In de serie Loki volgen we een alternatieve versie van het personage God of Mischief, die tijdens de gebeurtenissen van de film Avengers: Endgame ontsnapte. Hij wordt echter opgepakt door Time Variance Authority, een belangrijke organisatie in het Marvel-universum dat alle tijdlijnen bewaakt.

Met tijdreizen en alternatieve universums ontstaat er al snel chaos. Daarom geven zij Loki een keuze: of hij wordt uit de tijdlijn verwijderd, of moet die helpen te repareren. De serie Loki is vanaf woensdag 9 juni te zien op Disney+. Daarnaast bevat het eerste seizoen zes afleveringen.

serie loki