Women

Sensi Lowe in krap jurkje trekt alle aandacht op Instagram

Sensi Lowe Instagram

De aantrekkelijke Sensi Lowe is een waanzinnig mooie blondine en een absolute alleskunner. Haar leuke glimlach en haar enthousiasme maken van deze presentatrice een ontwapenend stukje televisie om naar te kijken. Ze plaatste onlangs een foto waarop ze er adembenemend uitziet, dus staan we graag even stil bij deze mooie verschijning.

VI en presentatrice

Sensi timmert al jaren aan de weg op de Nederlandse televisie, en is op dit moment verbonden aan PowNews. Ze gaat voor het programma met een microfoon en een snelle tong de straat op om mensen van hun sokken te blazen met haar vragen en knappe uiterlijk. Kijkers van Voetbal Inside zullen haar ongetwijfeld kennen als de bardame, die regelmatig cadeautjes of bloemen naar de tafel bracht.

In het programma, met Wilfred Genee als presentator en waar René van der Gijp en Johan Derksen vaste tafelgasten waren, viel Sensi vooral op door haar prominente voorgevel. De manier waarop ze tijdens het programma een verjaardagstaart presenteerde staat nog bij veel kijkers in het geheugen. Haar droom om presentatrice te worden kreeg daarna gestalte toen ze voor PowNews aan de slag ging.

Sensi Lowe trekt aandacht op Instagram

Sensi wordt regelmatig vergeleken met Tatjana Simic, dit komt mede omdat ze in de Nederlandse film Sneekweek even topless ging. Mede door deze film, en het imago dat ze kreeg door haar optredens in Voetbal Inside, is het voor haar naar eigen zeggen moeilijk om aan een serieuze presentatieklus te komen. Ze heeft nu toch een microfoon in haar handen, waarmee ze het hele land doorkruist.

Als ze niet aan het werk is dan geniet de aantrekkelijke blondine vooral van haar leven. Ze deelt regelmatig foto’s met haar 58.1K volgers, waarop ze er telkens uitziet om door een ringetje te halen. Op de onderstaande Instagram foto ziet ze er wederom prachtig uit. Sensi is lekker op dreef, en we hopen dat we in de toekomst nog veel van deze mooie dame te mogen zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sensi lowe (@sensilowe)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sensi lowe (@sensilowe)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sensi lowe (@sensilowe)