sem smit
Women

Sem Smit is de prachtige vriendin van Ajacied Steven Bergwijn

Profvoetballer Steven Bergwijn is sinds juli weer terug op de Nederlandse voetbalvelden na een avontuur bij Tottenham Hotspur. Samen met hem kunnen we ook zijn beeldschone vriendin weer verwelkomen in ons mooie land. Voor het geval jullie haar nog niet kennen stellen we jullie graag voor aan Sem Smit, de blonde godin van Steven Bergwijn.

De vriendin van Ajacied Steven Bergwijn

Steven Bergwijn weet hoe hij moet scoren, zowel binnen als buiten het veld. Ook in de liefde weet de voetballer op een doeltreffende wijze punten te maken. Het bewijs daarvan is Sem Smit, een betoverende blondine die het ultieme cadeau is om te krijgen na een flinke treffer. Met deze mooie dame aan de ontbijttafel gaat elke sporter vol energie op pad. Sem komt uit Noord-Brabant, en doet het goed op de socials.

Steven en Sem zullen ongetwijfeld blij zijn dat ze weer vaste voet op Nederlandse bodem zetten, want het is voor hun beiden een thuisbasis. De blondine heeft samen met de voetballer een tijd in Londen gewoond toen hij bij Tottenham Hotspur speelde. In Nederland werkte Sem als nagelstyliste in haar eigen zaak. Of ze dat nu weer gaat doen weten we niet, maar we zijn blij dat we haar mogen verwelkomen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sem Smit (@semmyy95)

Sem Smit trekt alle aandacht op Instagram

Vrouwen van topsporters doen het altijd goed. Sem Smit zou het goed doen in ons lijstje met de 5 mooiste voetbalvrouwen. Ze weet in ieder geval hoe ze de aandacht op zich moet vestigen, want ze heeft maar liefst 17.6K volgers op Instagram. De blonde Sem deelt hier foto’s van zichzelf terwijl ze de mooiste jurkjes en rokjes draagt. Ze kan het hebben, want ze heeft een prachtig figuur.

De 27-jarige nagelstyliste weet goed hoe ze voor zichzelf moet zorgen, en voor Steven, want de twee zijn een leuk setje. De linksbuiten van Ajax heeft een prima uitzicht als hij thuiskomt na een zware training, want Sem straalt ontspanning uit. Ze is daarnaast ook nog eens beeldschoon, dus de blonde krullenbol weet hoe ze haar man tevreden moet houden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sem Smit (@semmyy95)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sem Smit (@semmyy95)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sem Smit (@semmyy95)