seks openbare plekken
Life

De 7 beste locaties voor seks op openbare plekken

De lente is weer aangebroken, dus we gaan massaal naar buiten. Dat geeft ook de gelegenheid om het spel van de liefde op een andere locatie te spelen. Als jullie het bed, de keukentafel of het aanrecht wel hebben gezien, dan is seks op openbare plekken een spannend alternatief. Maar wat zijn de beste locaties? Je leest het hieronder.

Seks op openbare plekken

Seks in het openbaar is niet strafbaar. Maar we mogen ook niet zomaar even van bil gaan op de fruitafdeling van de supermarkt, of tussen het winkelend publiek in het centrum van de stad. Maar wat zijn wel goede plekken om een potje te vrijen? We hebben een aantal locaties voor jullie opgezocht. Probeer ze vooral allemaal uit, en vergeet de 5 beste standjes volgens vrouwen niet.

1. In een kleedkamer

Elke denkbare kleedkamer is goed. De kleedkamer van een zwembad, het pashokje van de kringloopwinkel of bij het strand. In dit geval komen de 5 beste standjes voor gevorderden goed van pas, want veel ruimte heb je er niet om de daad van de liefde uit te voeren. Deze locatie is ideaal. Het is openbaar, maar toch ook weer privé.

2. In de bioscoop

Als jullie lekker afgezonderd achterin een bioscoop gaan zitten, dan mogen de handen best een keer ergens anders belanden dan in de bak met popcorn. Zoek een goede actiefilm uit waar veel schiet scènes en explosies in voorkomen om jullie geluid te maskeren. Kijk wel uit dat jullie in de pauze niet plotseling in de schijnwerpers staan. Of boek een love seat voor meer ruimte.

seks openbare plekken3.0

3. In de auto

Even ergens parkeren en die organische versnellingspook in de zesde versnelling zetten moet kunnen. We adviseren om dit niet te doen op de drukke parkeerplaats van een meubelgigant, maar een plekje waar wat minder toeschouwers te verwachten zijn. Of jullie moeten daar juist van houden. De auto is overigens de meest gebruikte openbare plek.

4. Op het strand en in de zee

Als de temperaturen hoog oplopen dan is een nummertje aan de kust een prima manier om wat stoom af te blazen. Als jullie samen op het strand onder een kingsize handdoek gaan liggen dan is de mogelijkheid er. Maar in zee zijn de mogelijkheden eindeloos. Jullie kunnen meteen de 5 beste standjes voor onder de douche oefenen. Onder water zien alleen de vissen wat jullie doen, maar die vertellen vast niets door.

seks openbare plekken2.0

5. In de lift

Vooral een lift met spiegels is leuk. Kies een gebouw uit dat zo goed als verlaten is, dan is de kans op een peepshow minder groot. Kijk er wel voor uit dat er geen camera’s in hangen, of (again) jullie moeten dat spannend vinden. Seks in een lift moet op jullie erotische bucketlist, want dat tilt de daad naar de hoogste verdieping.

6. Sneak in een steegje

Kies dan wel een doodlopend steegje uit waar niemand wat te zoeken heeft. Achter de beschutting van een stapel pallets of dozen kunnen jullie helemaal los gaan. Schop wel eerst even tegen een doos aan om te kijken of de plaatselijke fietsenverkoper er niet in ligt te slapen. Seks hebben in een onguur steegje is erotiek à la Jack de Wipper.

seks openbare plekken 4.0

7. Op de boot

Als jullie een bootje huren of kopen dan kunnen jullie moeilijk worden gestoord, en toch in het openbaar seksen. Dan komen die zwembandjes toch van pas. Ga op een rustige plek voor anker liggen en geniet van die dobberende liefdesdaad. Zorg ervoor dat jullie niet afdrijven, een hoogtepunt krijgen in een vaargeul klinkt romantisch, maar dat is het absoluut niet.