Peake Blinders seizoen 5 01
Film & Serie

Seizoen 5 van Peaky Blinders verschijnt over paar maanden

Heerlijk nieuws voor de Peaky Blinders fans onder ons. Seizoen 5 van de BBC hitserie is zo goed als klaar en valt dit jaar nog te verwachten. En als de geruchten kloppen staat de eerste aflevering al over een paar maanden gepland!

Het vierde en laatste seizoen van Peaky Blinders dateert alweer uit december 2017. Niet gek dat fans van de serie ongeduldig beginnen te worden en staan te popelen op het vervolgverhaal over de gangster familie uit Birmingham.

Peake Blinders seizoen 5

Seizoen 5

Het vijfde seizoen zal zich gaan afspelen in de jaren ’30, waarin de financiële crisis uit 1929, de depressie die daarop volgde en de opkomst van het fascisme een grote rol zullen gaan spelen.

Welke invloed bovenstaande gebeurtenissen hebben om Tommy en Shelby family laten de makers van de serie in het midden. Wat ze wel verklappen is dat het een spectaculair seizoen beloofd te worden!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Peaky Blinders (@peakyblindersofficial) op

Releasedatum eerste aflevering

Als we Peaky Blinders-acteur Harry Kirton mogen geloven wordt het mogelijk september of oktober. Op zijn eigen Instagram-account had hij het over de tweede helft van 2019.

Ook de regisseur van Peaky Blinders plaatste een paar dagen geleden een hoopgevend bericht. De eerste aflevering van het vijfde seizoen is heeft de laatste sound mix gehad en is klaar voor vertoning.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anthony Byrne (@antobyrne75) op

Er is helaas nog geen officiële trailer vrijgegeven. Ook de concrete releasedatum is dus onbekend, maar zodra we wat horen houden we je natuurlijk op de hoogte!