queen of the south seizoen 5
Film & Serie

Seizoen 5 van hitserie Queen of the South komt eindelijk naar Netflix

Het is nog even afwachten totdat de Netflix-serie Queen of the South te zien is op onze beeldschermen. Hoewel de productie van het laatste seizoen al een tijdje geleden is afgerond, hebben verschillende factoren ervoor gezorgd dat fans lang hebben moeten wachten. Maar dat is nu voorbij. Er is namelijk een releasedatum bekend gemaakt.

Queen of the South

Queen of the South vertelt het verhaal van Teresa Mendoza, een vrouw die gedwongen toevlucht moet zoeken in de Verenigde Staten nadat haar criminele vriend onverwachts wordt vermoord in haar thuisland Mexico. In de zoektocht naar de moordenaar van haar geliefde krijgt ze hulp uit onverwachtse hoek.

Teresa begint haar eigen drugsimperium en groeit daarbij uit tot een van ’s werelds rijkste vrouwen. Met haar succes ontdekt ze dat geld niet al haar problemen oplost, en kan ze alleen op zichzelf vertrouwen als ze haar concurrenten een stap voor probeert te blijven terwijl ze zichzelf in leven hoopt te houden.

Seizoen 5

Als een van de meest populaire Netflix-series die er te vinden is, heeft Queen of the South zich ieder seizoen populairder gemaakt bij de fans. Tot nu toe hebben de eerste beelden van het laatste seizoen al lovende reacties teweeg gebracht. Helaas werd de productie van het laatste deel van de serie erg vertraagd, waardoor de releasedatum langere tijd op zich heeft laten wachten.

Het afgelopen jaar is er volop gespeculeerd over wanneer het laatste seizoen zou gaan uitkomen, maar er is eindelijk duidelijkheid. Volgens Netflix zal het nieuwe seizoen vanaf 7 april 2022 te zien zijn. Nog even afwachten dus. We houden je op de hoogte als er meer nieuws wordt gebracht:

Kan je niet wachten? Check ook eens deze vette Neflix-producties: