Segway komt met futuristische stoel voor extreem luie mensen
Media

Segway komt met futuristische stoel voor extreem luie mensen

De Segway, je bent er gek op of je hebt er een hekel aan. Op vakantie kun je er tegenwoordig niet meer omheen. Al die luie toeristen met zo’n helm op de Segway, het ziet er niet uit. Zelfs de politie heeft teams die op Segways voorbij komen ‘scheuren’. Het ziet er misschien niet super cool uit maar het is natuurlijk wel heel comfortabel.

Nu heeft het bedrijf een nieuwe manier van vervoer bedacht: de S-Pod. Deze S-Pod is een soort van rolstoel van de toekomst, maar dan voor extreem luie mensen. Je hoeft dus niet meer te staan, je kunt voortaan lekker zitten. Heel erg lui maar stiekem wel heel relaxed.

Het voertuig houdt zichzelf in balans terwijl je rijdt. Of het er cool uitziet? Daar mag je zelf over oordelen. Wij vinden niet dat het de macho award verdiend in ieder geval. Het is natuurlijk wel heel fijn voor mensen die lastiger ter been zijn. Helaas weten we wel zeker dat in Amerika dit vooral voor de luie mens gemaakt gaat worden. Iets voor jou? De S-Pod wordt deze week gelanceerd in, waar anders, Las Vegas.