Kom schrijven voor Manly

Dagelijks voorzien wij onze lezers van de allerbeste content voor de man. Toffe gadgets, de dikste auto’s, must-see series en de mooiste reisbestemmingen, je leest het op onze website. De laatste jaren zijn we enorm gegroeid en behandelen we steeds meer onderwerpen. Onderwerpen waar jij als lezer misschien zoveel affiniteit mee heb dat je daar zelf over wil schrijven. In dat geval zijn wij op zoek naar jou!

Weet jij alles van de nieuwste Netflix series? Ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste gadgets? Stroomt er benzine door je aderen of schrijf je graag over travel gerelateerde onderwerpen? Dan bieden wij jou een groot platform om je stem te laten horen.

Wij zoeken bijdragers voor de volgende topics: Film & Serie, Wheels, Gear & Gadgets, Women, Style/Fashion, Travel, Health/Fitness en Food & Drinks.

Wat bieden wij jou?

Manly is het perfecte platform om ervaring op te doen als schrijver/redacteur. Met een groot bereik via social media weet je zeker dat jouw artikelen gelezen worden. Daarnaast profiteer je ook van toffe extraatjes zoals pr-uitjes, gratis goodies en uitnodigingen voor events. Ambieer jij een carrière in de publishing wereld? Dan staat Manly zeker goed op je cv!

Ben je geïnteresseerd en wil je ervaring opdoen? Vul dan onderstaand formulier in of mail ons op info[at]manly.nl.

    Naam*

    Email*

    Vertel ons wat meer over jezelf

    Deze website is beschermd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Voorwaarden zijn van toepassing.