save planet earth token crypto
Geld & Carrière

Crypto coin Save Planet Earth (SPE) wil een einde maken aan klimaatverandering

Save Planet Earth Token is het nieuwste initiatief in de wereld van crypto. De afgelopen maanden is er een vloedgolf geweest aan nieuwe cryptocurrencies. Het lijkt daarom soms alsof je door de bomen het bos niet meer ziet. SPE Token lijkt echter in geen enkel opzicht op alle andere projecten. We nemen je mee in het plan van SPE om de wereld een betere plek te maken.

Save Planet Earth Token (SPE)

Save Planet Earth is opgericht met de gedachte om onmiddellijke veranderingen door te voeren in de strijd tegen klimaatverandering. Door belangrijke partnerschappen, technische kennis en een wereldwijde cryptocurrency-gemeenschap hebben ze alle ingrediënten in huis om echt verschil te betekenen in het herstel van het klimaat. Dat maakt dit project zo bijzonder.

Waarom dit project is opgestart is duidelijk: “De effecten van de opwarming van onze aarde treden overal op. Stijgende zeespiegels, zure regen, onvoorspelbare en extreme weersomstandigheden en andere natuurrampen die ongekende krachten bereiken. Deze effecten verdienen meer publieke aandacht en actie. Het leven van de huidige mensheid en van toekomstige generaties staat op het spel.”

save planet earth token

Plannen en doelstellingen

In de whitepaper van Save Planet Earth token staat het volgende: ‘Ons programma streeft ernaar om binnen tien jaar 1 miljard bomen wereldwijd te planten in ten minste 25 landen door middel van partnerschappen die worden gevormd met liefdadigheidsorganisaties en regeringen.’ In nog geen twee maanden tijd is het ze al gelukt om een deal te sluiten voor het planten van 100.000.000 bomen. Ja, je leest het goed. 100 miljoen bomen!

Money Talk

Genoeg inhoudelijk. Time to talk money. Omdat dit project nog geen twee maanden oud is ligt de prijs nog erg laag. Op het moment van schrijven ligt de prijs per SPE token op € 0.0000000221. Deze lage prijs komt ten eerste door de sterke daling die Bitcoin de afgelopen tijd heeft meegemaakt, maar ook omdat Save Planet Earth nog geen 80.000 holders heeft, en dus relatief nieuw is in de markt.

save planet earth token

Er is genoeg om enthousiast over te worden. Als we de plannen van SPE mogen geloven zullen ze de aankomende maanden/jaren een explosieve groei meemaken. In de wereld van cryptocurrency is beleggen altijd een gok. Dit is daarom ook geen financieel advies. Maar als je benieuwd bent naar alle plannen die SPE in het verschiet heeft, kun je de whitepaper hier lezen.