Bekend & Beroemd

Sarah van Soelen showt met trots haar vormen in strak kittig jurkje

sarah-van-soelen-jurkje-dubai-instagram
Foto: Instagram(@sarahvsoelen)

Ze blijft een vurige BN’er: Sarah van Soelen. Na haar relatie met André Hazes werd het iets minder chaotisch rondom haar als persoon, toch gaat ze nog wekelijks viraal op sociale media. Ze weet ook deze week weer de show te stelen met het tonen van een nieuw jurkje. Uiteraard in haar favoriete stad: Dubai.

Dat de influencer niet bang is om zichzelf te tonen, dat weten we al een tijdje. Sarah is niet op haar mondje gevallen en laat altijd alles zien waar ze zich goed bij voelt, iets wat we alleen maar kunnen supporten. Hoogste tijd om van Soelen even extra in het zonnetje te zetten en te kijken naar wat ze de laatste tijd uitspookt.

Influencer Sarah van Soelen

Sarah Valentina van Soelen, uit het altijd gezellige Vlaardingen, is vanwege meerdere redenen bekend. Ten eerste komt ze uit een welvarende familie. Vader Rudolf van Soelen heeft zijn carrière goed op de rit. Daarnaast maakt ze al jaren als influencer furore.

Ook hebben haar relaties natuurlijk veel gedaan met haar bekendheid. Ze ging namelijk niet alleen met André Hazes, ook Lars Veldwijk (de ex van Monica Geuze) blijkt een oude vlam van Sarah te zijn. Deze relaties gaven een mega boost aan haar carrière als beroemdheid.

Inmiddels is Sarah zelf ook een keiharde influencer geworden en werkt samen met verschillende merken. Al die samenwerkingen zorgen waarschijnlijk voor een prima salaris. Mevrouw van Soelen is namelijk vaker in Dubai, en in andere luxe vakantieplaatsen te vinden. Een goede reden om virale kiekjes te schieten, op prachtige plekken, voor social media.

sarah-van-soelen-jurkje-dubai

Sarah van Soelen blijft groeien op social media

Het account van de influencer blijft maar groeien en inmiddels staat de teller op 209K volgers op Instagram. Onder haar volgers vinden we veel andere bekende Nederlanders. Denk aan Wesley Sneijder, fitgirl Naomy van Beem en Dutch Performante. André Hazes  behoort helaas niet meer tot haar volgers.

Terug naar het onderwerp van de dag: het jurkje van Sarah. Ze deelt de foto zelf met een caption van een kokosnoot. Deze dame blijkt dus ook nog over een goede dosis humor te beschikken. Bekijk de foto hier.