Women

Sarah van Soelen laat op Instagram zien wat André in haar ziet

sarah van soelen instagram

Sarah van Soelen kwam in de spotlights nadat André Hazes zijn statement over de breuk met Monique Westerberg naar buiten bracht. Daarvoor was het nog de beurt aan Bridget Maasland. Maar wie is deze Sarah van Soelen eigenlijk? De prachtige blonde verschijning is geen onbekende op sociale media. Sterker nog, sinds een aantal maanden is ze wereldberoemd geworden in eigen land.

Sarah van Soelen Instagram

Inmiddels heeft Sarah al een indrukwekkende 163.000 volgers voor zich weten te winnen. Nadat haar relatie met volkszanger André Hazes jr. wereldkundig werd gemaakt explodeerde haar Instagram. De liefde tussen de twee tortelduifjes hangt in de lucht. Ze lijken hun liefde dan ook alles behalve onder stoelen of banken te willen steken.

Na de breuk met Monique is André bij Sarahs familie ingetrokken, omdat hij close is met haar vader. Het duurde echter niet lang voordat André zijn eigen plek had gevonden. Hij heeft voor een slordige acht ton een driekamerappartement in Rotterdam gekocht. Het management van André reageerde hierop: “Dat Sarah hier ook bij zal intrekken lijkt mij voor de hand liggend.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@sarahvansoelen)

Sarah van Soelen schittert in bikini

Niemand zal ontkennen dat Sarah een prachtige vrouw is, en als we haar vriend André Hazes jr. mogen geloven is het ook echt ‘een leuk wijf’. Zo trakteert ze haar volgers regelmatig op spannende foto’s. Na het zien hiervan kunnen wij in ieder geval heel goed begrijpen waarom André voor haar gevallen is. Ze deelt op warme dagen regelmatig foto’s van haar killerbody. Hebben wij even geluk dat er een hittegolf in de lucht hangt.

Naast het promoten van verschillende merken op haar Instagram heeft Sarah van Soelen ook al kunnen proeven aan het leven van een actrice. Zo speelde ze in 2019 in een videoclip van zanger Quido van de Graaf. Hij haalde in 2019 de halve finale van The Voice Of Holland. Ben je benieuwd naar meer foto’s van de oogverblindende Sarah van Soelen? Zoek dan niet verder! Wij hebben de leukste selectie gemaakt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@sarahvansoelen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@sarahvansoelen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@sarahvansoelen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@sarahvansoelen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@sarahvansoelen)