Nieuwe 110 inch televisie van Samsung is de droom van iedere bingewatcher
Living

Nieuwe 110 inch televisie van Samsung is de droom van iedere bingewatcher

Bingewatchen doe je het liefste op een prachtige televisie. Samsung komt ieder jaar weer met schitterende nieuwe televisies van mega formaat. Tijdens het CES 2022-evenement onthulden ze de prachtige 2022 MicroLED-tv, van maar liefst 110 inch (279,4 centimeter). Deze tv blaast werkelijk iedereen omver.

110 inch televisie van Samsung is next level

Samsung doet bij deze televisie direct een bijzondere uitspraak: ‘Beeld- en geluidskwaliteit van de volgende generatie, meer opties voor schermgrootte, aanpasbare accessoires en een verbeterde interface’. Dat zijn geen loze beloftes van het Koreaanse merk.

Maak kennis met de 2022 MicroLED-tv van Samsung. Deze beuker van een televisie zal later dit jaar voor iedereen op de markt beschikbaar zijn. De 2022 MicroLED-tv heeft het doel om de kijker de allerbeste kijkerservaring te geven die er momenteel beschikbaar is. Dat doen ze door middel van 25 miljoen LED’s, die allen individueel licht en kleur produceren. Dit creëert een diepte en helderheid van hoog niveau.

samsung 110 inch televisie ultra

Wat kost deze enorme televisie?

Uiteraard is zo’n innovatie en absurd grote televisie niet goedkoop. De grote vraag is dus: wat kost zo’n must-have precies? Let op, en verslik je niet. Deze televisie gaat $150,000 dollar kosten. Dit is omgerekend ongeveer €132.000 euro. Voor de meeste mensen is dit natuurlijk onmogelijk om aan te schaffen. Daarnaast moet je er natuurlijk maar net ruimte voor hebben in de woonkamer.

Is zelfs deze 110 inch voor jou te klein? Dan heeft LG een bizarre ‘Extreme Home Cinema’ tv van 325 inch voor je te koop. Een gevalletje groot, groter, grootst. Nu nog een woonkamer die dit bakbeest aankan.