Sammie-Sangria-veronicaschip-noord-ndsm
Food & Drinks

Bij Sammie Sangria op het oude Veronicaschip zit jij deze zomer goed

In de zomer dromen wij van verre reizen naar tropische oorden. Van de Spaanse costa’s tot de stranden op Bali. Maar voor het ultieme zomergevoel hoef je lang niet altijd het vliegtuig te pakken. Manly ging voor jou op zoek naar nieuwe Nederlandse hotspots en kwam daarbij al snel uit bij Sammie Sangria.

Sammie Sangria heeft de komende maanden een prachtig terras op het iconische Veronicaschip, de plek waar vroeger legendarische radio werd gemaakt. Het schip ligt tegenwoordig aan wal van de gezellige NDSM-pier in Amsterdam Noord. Met uitzicht op het IJ, met de voetjes in het water of chillend in een ligstoel, kun jij nu de lekkerste sangria’s drinken en beste visjes happen.

Sammie Sangria- Nieuw concept in Noord

Sammie Sangria is een samenwerking tussen verschillende partijen en vrienden uit de Amsterdamse horeca. Koen van Schaaijk (Vesper), Dennis Alders (Bar CocoVin, Media-Cafe Amsterdam) en Jamie van der Will, Maarten de Vries en Sunny Bakhtiar (bekend van onder andere: de Tulp, Jajem en Kopstootbar) hebben de handen ineen geslagen om deze zomer mediterrane sferen naar de hoofdstad te brengen. Of Sammie na de zomer nog in Noord te vinden is moet nog bekend gemaakt worden, wees er dus snel bij!

Sammie Sangria is daarmee echt een verrijking voor de hoofdstad. Met livemuziek, een groot terras in de zon, genoeg plek om te hangen en waar je zelfs een duik kunt nemen om wat verkoeling op te zoeken. Dit alles bij elkaar geeft een zomerse sfeer en een gezellig mediterraans gevoel. De perfecte hotspot voor een dagje uit met vrienden of een goede eerste date. Het leuke aan Sammie Sangria is dat je ook enorme diversiteit ziet qua gasten. Dit maakt het een fijne toegankelijke hotspot om echt te ontspannen.

Bij Sammie Sangria het oude Veronicaschip zit jij komende zomer goed4

Unieke sangria’s van Sammie Sangria

Als je gek op bent op sangria dan kun jij je hart ophalen. Met zes verschillende unieke soorten is er namelijk voor ieder wat wils. De sangria’s zijn ingedeeld op vier verschillende smaken/kleuren. Wit, rood, oranje en rose. Ook is er een virgin sangria voor de bob en een bloody sangria voor degene met een kater. Je kunt ze per glas bestellen, maar ook in speciale coppa’s en kannen.

Culinaire hoogtepuntjes van Sjefietshe

Van sangria’s, zon, chillen en zwemmen krijg je natuurlijk gezonde trek. Voor de hapjes heeft Sammie Sangria een samenwerking met Sjefietshe, de ceviche bar in de Pijp. Je kunt er onder andere dorade, vissticks, garnalenkroketjes en frietjes bestellen. Wij gingen natuurlijk voor de unieke Hotdoctopus, een hele lekkere hotdog variant met octopus en augurk.

Sammie is van donderdag t/m zondag open. Ze hebben geen sluitingstijd maar een open einde. Sammie blijft dus wakker zolang het gezellig is. Dan weten wij natuurlijk wel weer hoe laat het gaat worden. Check de website van Sammie Sangria om je plekje te reserveren.

Bij Sammie Sangria het oude Veronicaschip zit jij komende zomer goed1
@shotbymarv.in — Marvin Duiker