Samantha Abernathy poker
Women

Samantha Abernathy is de mooiste vrouw aan de pokertafel

Poker is bij uitstek een sport dat door mannen wordt gespeeld. De meesten van hen hebben een pokerface, maar ook een poker lichaam, waar we uit respect voor jullie, onze lezers, geen foto’s van plaatsen. De zeldzame vrouwen aan de pokertafel zijn vaak beeldschoon en veelal onweerstaanbaar. De foto’s van deze dames delen we graag met jullie. We stellen jullie voor aan de prachtige Samantha Abernathy.

Samantha Abernathy is de mooiste in de Card Room

Voordat Samantha Abernathy (1991) aan haar pokercarrière begon werkte ze als grafisch ontwerpster en fotografe. Ze werd naar aanloop van haar carrière aan de pokertafel veel gezien met multimiljonair Dan Bilzeran, zelf een verwoed pokerspeler. De bloedmooie Samantha wist tussen 2014 en 2018 ruim $20.000 aan prijzengeld te winnen bij online pokertoernooien, maar het echte geld verdiende ze tijdens toernooien op locatie.

De Amerikaanse Abernathy maakte in 2015 haar debuut tijdens The World Series of Poker. Ze wist daar flink te cashen tijdens een toernooi in Las Vegas. Later wist ze in Australië tijdens de Aussie Millions Poker Championship de finaletafel te bereiken en eindigde als derde, waarmee ze een bedrag van $435.000 verdiende. Samantha heeft naar schatting zo’n $600.000 verdiend met live poker toernooien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Samantha Abernathy (@samabernathyy)

Instagram Samantha Abernathy

Behalve haar mooie pokerface heeft deze queen of hearts ook een prachtig lichaam. Ze heeft naast het pokerspel ook tijd om goed voor zichzelf te zorgen. Met ruim 100K volgers is er altijd wel iemand die haar kaarten in wil zien, wij kunnen uiteraard niet achterblijven en hebben een kijkje genomen op haar populaire Instagram-account. Een potje poker tegen deze schoonheid kan je zo een vermogen kosten, met zulke ogen kun je niets anders dan je kaarten op tafel leggen.

We hebben veel mooie foto’s van deze bloedmooie brunette voorbij zien komen, en we hebben de beste voor jullie geselecteerd. En als extraatje kun je kijken naar een pokerwedstrijd waarin Samantha Abernathy de sterren van de hemel speelt. We hebben de beste foto’s van deze Poker Queen hieronder geplaatst, zodat jullie niets hoeven te missen van deze prachtige verschijning.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken