Salma Hayek 56 bewijst met deze fotos dat leeftijd slechts een getal is
Women

Salma Hayek (56) bewijst met deze foto’s dat leeftijd slechts een getal is

Salma Hayek is een van de mooiste vrouwen van Mexico, en laat met haar foto’s op social media zien dat de tijd geen vat op haar heeft. De knappe actrice is de vijftig jaar al lang en breed gepasseerd, maar dat is zeker niet te zien. Ze plaatste onlangs een foto op Instagram waarop ze in een bikini is te zien, en bewijst hiermee nogmaals dat ze nog steeds onweerstaanbaar is.

Tijdloze actrice

Salma Hayek is inmiddels 56 jaar, maar heeft een figuur van een dame die twintig jaar jonger is. De brunette heeft Libanees-Mexicaans bloed, maar groeide op in de Verenigde Staten. Ze brak in 1996 door in Hollywood toen ze de verleidelijke vampier Santanico Pandemonium speelde in de film From Dusk Till Dawn, een productie van Quentin Tarantino. Daarna speelde ze in talloze andere films, waaronder The Hitman’s Bodyguard.

De actrice kreeg in 2021 een ster op de Hollywood Walk of Fame, het beroemde trottoir langs Hollywood Boulevard waar Ozzy Osbourne ook een ster heeft liggen. Salma Hayek is al jaren getrouwd met de Franse miljardair François-Henri Pinault, een steenrijke zakenman die CEO is van Kering, een luxegoederenbedrijf dat merken zoals Gucci en Balenciaga bezit. Salma is niet voor het geld met hem getrouwd, haar eigen vermogen wordt geschat op een slordige 200 miljoen dollar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Salma Hayek plaatst bikini-foto op Instagram

Als Salma Hayek in de spiegel kijkt dan kan ze gerust vaststellen dat ze tot de mooiste vrouwen boven de 50 jaar behoort. De actrice ziet er voor haar leeftijd adembenemend uit, en deelt regelmatig zinnenprikkelende foto’s met haar volgers om dit te onderstrepen. Op de onderstaande foto zien we Salma terwijl ze een verfrissende duik neemt, ze heeft er ook een video bij geplaatst.

In de caption staat te lezen dat ze vaker een duik neemt als ze zich vernieuwd wilt voelen, en dat werpt blijkbaar zijn vruchten af, want ze laat andere vrouwen van haar leeftijd ver achter zich als het gaat om een jonge en frisse uitstraling. Ze past prima tussen de mooiste actrices van dit moment, en ze denkt nog niet aan stoppen met acteren. Veel fans en volgers zien haar namelijk graag op social media en het witte doek verschijnen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Salma Hayek Pinault (@salmahayek)